Barselona'ya ilk kez gelen ziyaretçiler için ipuçları

Barselona'ya ilk kez gelen ziyaretçiler için ipuçları
  • 0
    0
    0
    0
  • Bu yürünebilir Akdeniz şehri, zengin bir yenilik geçmişi ile tamamen iş-yaşam dengesi ile ilgilidir. Katalanlar iş-yaşam dengesi ile tanınırlar ve bu, şehrin her zaman Katalanlar, gurbetçiler ve turistlerle dolup taşan restoranları, kafeleri ve tiyatrolarında görülebilir. Güzel havası ve açık havayı, alışverişi, yemek yemeyi ve sanatı keşfetmekle ilgilenen turistler için yapılacak pek çok şey nedeniyle bölge popüler bir destinasyondur. hotelhunter.com'da en uygun fiyata Barselona'daki otelleri seçebilirsiniz.

    Barselona'daki ilk tatilinizin unutulmaz olmasını sağlamak için işte size en iyi önerilerimiz.

    İpuçları gerekli değildir.

    Japonya'da bahşiş vermek, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık'tan farklı olarak, hizmet kesinlikle olağanüstü olmadığı sürece isteğe bağlıdır. Hizmet istisnai olsa bile, sunuculardan %10'dan fazla bir bahşiş kazanma beklentisi yoktur. Taksi şoförleri, barmenler, garsonlar vb. hepsi bu kategoriye girer.

    Kredi kartları genellikle bahşişin son faturaya eklenmesine izin vermediğinden, bahşiş her zaman garsona nakit olarak yapılmalıdır. Garsonlar, temizlikçiler ve kapıcılar için standart bahşiş, lüks otellerde bagaj başına bir euro'dur.

    Evden ayrılmadan önce ayrıntılı bir güzergah yapın.
    Barselona'daki en iyi fırsatları, yalnızca ev ödevinizi yaparak ve uçuş, konaklama veya şehrin önemli turistik yerlerine biletler için çok önceden rezervasyon yaparak bulabilirsiniz.

    Uzun kuyrukları veya Sagrada Familia gibi en ünlü turistik yerlere gidememenin yarattığı hayal kırıklığını önlemek için önceden rezervasyon yapmak çok önemlidir. Montjuic'in Sihirli Çeşmesi gibi cazibe merkezleri sezon dışında da daha az yaygındır, bu nedenle önceden planlamak hayal kırıklığına uğramamak için çok önemlidir.

    Şehirden çıkıp farklı bir plaja gidin.
    Şehre en yakın olduğu için, Barceloneta'daki plaj en çok yaya trafiğini alıyor. Daha sakin bir ortam arıyorsanız Barselona'da görülmeye değer beş plaj daha var: Mar Bella, San Sebastiá, Bogatell, Nova Icària ve Sant Miquel.
    Nova Icària plajı, sessiz, temiz ve şehir merkezine metroyla sadece 25 dakika uzaklıkta olması nedeniyle gitmek için en sevdiğimiz yerlerden biridir.

    Gidilen yoldan çık.
    Barselona'ya ilk kez gelen ziyaretçiler, şehrin en ünlü turistik yerlerini görmeye odaklanma eğilimindedir, ancak daha az bilinen ve aynı derecede değerli olan bir dizi cazibe merkezi vardır.
    Barselona'da pek çok gizli mücevher yoktur, ancak patika yoldan çıkmak, şehrin farklı bir yönünü görmenizi sağlayacaktır. Barselona'nın en güzel manzaralarından birini arıyorsanız, İspanya İç Savaşı sırasında kullanılan eski bir uçaksavar savaş alanı olan Bunkers del Carmel'e gelin.

    Benzersiz barlar, restoranlar ve perakende mağazaları ile dolu El Born ve Grácia'nın büyüleyici, orta çağ sokaklarında kaybolun. Barselona'ya ilk tatilinizde, en iyisi haritayı bırakıp akışa devam etmek ve ne olduğunu görmek (ama kesinlikle sonuncusu değil).


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.