Matrix, 22 Yıl Sonra Yeniden Vizyona Girmeye Hazırlanıyor

Matrix, 22 Yıl Sonra Yeniden Vizyona Girmeye Hazırlanıyor
  • 0
    0
    0
    0
  • 1999 yılında vizyona giren ve kısa sürede adını sinema tarihine yazdıran bir başyapıtı haline gelen efsane film Matrix, 10 Aralık'ta IMAX seçeneğiyle yeniden sinemalarda olacak.

    Unutulmaz serinin dördüncü film Matrix Resurrections, 24 Aralık'ta vizyona girmeye hazırlanıyor. Ancak serinin hayranları, bundan daha önce, efsaneyi başlatan film The Matrix'i de perdede izleme şansını elde edebilecekler.

    Lilly Wachowski ve Lana Wachowski tarafından yazılıp yönetilen filmde, Matrix Resurrections'ta da izleyeceğimiz Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yanı sıra Laurence Fishburn, Hugo Weaving, Gloria Foster, Joe Pantoliano, Marcus Chong, Matt Doran, Julian Arahanga gibi isimler yer alıyor.

    Film, serinin kahramanı Neo'nun (Keanu Reeves), gündüzleri Thomas A. Anderson adıyla sıradan bir bilgisayar programcısı olarak geceleri ise Neo adında bir hacker olarak sürdürdüğü hayatının, Morpheus (Laurence Fishburn) adında bir yabancıyla tanışmasının ve yaşadığı dünyanın Matrix adındaki bir sanal evrenden ibaret olmasını öğrenmesinin ardından altüst olmasını anlatıyor.

    IMAX gösteriminin biletleri henüz satışa çıkmadı.

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.