Görebileceğiniz En Korkunç Batman'e Hazır Olun

Görebileceğiniz En Korkunç Batman'e Hazır Olun
  • 13
    0
    0
    5
  • DC evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Batman'i 4 Mart 2022'de yeniden göreceğiz. The Batman, ilk açıklandığında herkesin kafasında soru işaretleri vardı ve birçoğumuz Robert Pattinson'ın Batman'in canlandırması konusunda emin değildik, bu seçimi doğru bulmadık, kabul etmek istemedik. Birçok olumsuz eleştiriye rağmen bu karara saygı duyanlar ve güvenenler de oldu. 

    Merakla beklenen fragman geldiğinde ise olumsuz düşüncelerin yerini merak ve heyecan aldı. Fragmanda daha karanlık bir Batman ve daha aksiyon dolu sahnelerle karşılaşacağımızı gördük. Fragmandaki karanlık duruş farklı bir Batman göreceğimiz konusunda ipucu verirken açıklamalar da bir bir geldi.

    The Batman'in yönetmeni Matt Reeves, Robert Pattionson tarafından canlandırılacak olan Batman'in karakteri hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Total Film Magazine için yaptığı açıklamalarda, “Bence bu film, şu ana kadar karşılaşacağınız en korkutucu Batman’i size gösterecek. Bunun sebebi ise Batman’ın Gotham’da yaptığı korkutucu şeyler. Daha önce böyle bir Batman filmi yapılmamıştı” ifadelerini kullandı ve sözlerine devam etti: “Bu filmdeki kötü karakterler de en az Batman kadar korkutucu. Yapımın bir aksiyon, dedektiflik ve psikolojik gerilim hikâyesi olduğunu söyleyebilirim. Bu da onu şu ana kadar yapılan Batman filmlerinden farklı bir yere koyuyor.”

    Anlayacağınız üzere Batman'i iç dünyasına eşlik edebiliriz. Düşüncelerini, duygularını ve içinde sakladığı her kimse onun varlığını iliklerimize kadar hissedebiliriz. 

     Robert Pattinson da yaptığı bir açıklamada Batman'in karakterini 'tuhaf bir yaratık' olduğunu dile getirdi. Açıklamalardan ve fragmanlardan anlaşılacağı üzere Batman ile Bruce Wayne arasında bir çekişme görebiliriz, bu iç çekişmeden bir vahşet ortaya çıkabilir. Robert Pattinson da bu konuya değindi ve yaptığı açıklamada, “Batman ile Bruce Wayne arasında büyük bir fark var. Bruce’un kişiliği üzerinde fazla kontrolü yok. Her gece Batman kıyafetinin içinde kayboluyor ve suçluları avlıyor" ifadelerine yer verdi ve sözlerine şunu da ekledi: "Bu sebeple onu ‘tuhaf bir yaratık’ olarak görüyorum." 

    Batman'i tuhaf bir yaratık olarak görmek ne kadar doğru bilmiyorum ama göreceğimiz Batman'in üzerimizde büyük bir etki bırakabileceği ihtimali fragmandan, gelen açıklamalardan dolayı artıyor. Filmi izlediğimiz zaman aklımızdaki sorular, teoriler ve bu açıklamaların doğru olup olmadıkları kesinleşecektir. 

    Film hakkındaki beklentilerinizi ve görmek istediğiniz Batman'i paylaşmayı unutmayın, sağlıklı günler dilerim! 

    Kaynak: 1

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.