maNga'nın Topluma ve İnsanlığa Dair Eleştirilerini Yansıttığı Albümü Çıktı

maNga'nın Topluma ve İnsanlığa Dair Eleştirilerini Yansıttığı Albümü Çıktı
  • 4
    0
    0
    0
  • "Dünyanın sonuna doğmuşum dememizin üzerinden geçen on iki sene sonra bu sefer batan dünyanın mallarıyız diyoruz."

    Müzik piyasasına girişlerinin 17. yılını kutlayan alternatif rock grubu maNga'nın yeni albümünün ilk bölümü bugün itibariyle dijital platformlardaki yerini aldı.

    17 yıl önce bugün "maNga +" albümü ile hayatımıza giren ve rock müzik tarihine geçen gruplardan biri olan maNga’nın yeni albümü “Antroposen 001’’ kendi yapım firması ‘’maNgamusic’’ çatısı altından yayımlanan ilk albüm olma özelliğini taşıyor. maNga bu albümle birlikte dünyadaki tüketim hazzı, çevre kirliliği, küresel ısınma, iklim değişikliği, salgın hastalıklar, savaş ve göç gibi küresel birçok felaketi bütünsel bir formda dinleyicileriyle paylaşıyor.

    stüdyoN’da kayıtları tamamlanan Antroposen 001’in kayıt, edit ve mikslerini Arda Ertem, masteringini Ted Jensen üstlenirken, albümün kapak tasarımı Erdem Yücel, kapak görseli ise Levan Uzbay imzası taşıyor. Tüm bu isimlerin yanı sıra prodüktör koltuğunda ise Pentagram'dan tanıdığımız Tarkan Gözübüyük ve Demir Demirkan oturuyor.

    Albüm müzikal bir bütünlüğün yanı sıra yakında çıkacak olan animasyonlarla görsel bir dünyada kendine yer bulacak. Ayrıca ikinci bölümünün ise baharda yayımlanması bekleniyor.

    8 şarkıdan oluşan ve içerisinde sözleri Erci-E ve Ferman Akgül’e ait olan bir tane Almanca şarkı ile karşılaştığımız yeni albüm "Antroposen 001'i dinlemek isterseniz:


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.