Harika bir İngiliz kış tatili için fikirler

Harika bir İngiliz kış tatili için fikirler
  • 0
    0
    0
    0
  • Aralık ayında Birleşik Krallık'a gitmek bir zevktir. Işıklar, sıcak şarap ve mevsimsel tezahürat, İngiltere'nin bu yıl her zamankinden daha büyük olan Noel pazarlarında ve kutlamalarında havayı dolduruyor. Noel ruhuna girmenize yardımcı olmak için en sevdiğimiz mevsimsel etkinliklerin bir listesini derledik.

    Birleşik Krallık'a gelen birçok ziyaretçi araçla seyahat etmeyi tercih ediyor. Yalnızca uygun maliyetli seçenekleri görüntüleyen bookingcar.eu web sitesinde, İngiliz kiralama sağlayıcılarının kiralık araç tekliflerini ve fiyatlarını görebilirsiniz.

    Bu liste Oxfordshire'ın çarpıcı aydınlatmalarını içerir.
    Blenheim Sarayı'nın arazisinde bir açık hava yolu
    Noel havasına girmek istiyorsanız, Oxfordshire tam size göre. Blenheim Sarayı (Winston Churchill'in doğum yeri) yıllık Aydınlatılmış Noel Işıkları Yolu'nda ilk kez lazerler, projektörler ve binlerce bezelye ışığı kullanacak. Narin ve göz kamaştırıcıdan devasa ve güçlüye, Resmi Bahçeler bir kez daha keşif ve merak dolu bir tatil yolculuğu için aydınlatılacak. Saray'da, mevsimlik bir iç geçit olan Saraydaki Alice, Saray'ı büyüleyici bir harikalar diyarına dönüştürecek ve sizi Cheshire Kedisi gibi bir sırıtmayla bırakacaktır.

    Londra şehir merkezinden bir tren yolculuğu Oxfordshire'daki Blenheim Sarayı'na gitmek için yaklaşık bir buçuk saat sürer.

    Ne zaman: Gelecek yılın 22 Kasım'dan 5 Ocak'a kadar

    İngiliz kırsalının merkezinde bir Alman Noel pazarı bulacaksınız.

    Birmingham'daki Frankfurt Noel Pazarı, yalnızca Birleşik Krallık'taki en büyük açık hava pazarı değil, aynı zamanda dünyanın en büyük otantik Alman Noel Pazarı'dır. Alman festivali sırasında Victoria Meydanı, şnitzeller, bockwurst ve glühwein'in yanı sıra çeşitli geleneksel Noel hediyeleriyle dolu bir kış cennetine dönüştürülür. Noel sezonunda tribünlerde canlı müzik yapılacaktır.
    Birmingham'daki Victoria Meydanı, Londra'dan trenle yaklaşık bir buçuk saat uzaklıktadır.

    7 Kasım'dan 23 Aralık'a kadar her gün 10:00 - 21:00 arası.


    Tatillerde Edinburgh Noel Pazarı'nın cazibesini kaçırmayın.
    Kendinizi bir peri masalı metropolünün merkezinde bir kış harikalar diyarında bulacaksınız. Edinburgh'daki Kış Festivalleri sırasında, şehrin Noel ve Hogmanay şenlikleri, parıldayan ışıklar, büyüleyici müzik, ağız sulandıran mutfaklar ve bol kahkaha eşliğinde muhteşem bir gösteride bir araya geliyor. Şehrin Highland Noel'i sırasında, sıcak şarap ve İskoç lezzetlerinden el yapımı Noel hediyelerine ve ihtiyaç maddelerine kadar her şeyi alabilirsiniz.

    Manchester ve Londra, Edinburgh'dan trenle yaklaşık üç buçuk saat uzaklıktadır.

    16 Kasım - 4 Ocak 2015 arasındaki dönem


    Oradayken keyfinize bakın!
    Şehrin büyüleyici müzelerinin çoğu ücretsizdir ve şehrin dinamik enerjisinde kaybolmak kolaydır. Noel pazarlarını, canlı müzikten roller dansına ve kabareye kadar değişen mevsimlik eğlenceleri ve daha fazlasını içeren şehrin kalbinde bir dizi etkinlik olan Glasgow Loves Christmas ile tatil sezonunu kutlamak için şehre katılın!

    Edinburgh'dan Glasgow'a trenle gitmek 45 dakika ve Manchester'a gitmek üç buçuk dakika sürer.

    25 Kasım'dan 23 Aralık'a kadar


    Galler kış harikalar diyarında bir gezinti
    Galler'in 870 millik sahil şeridi ve üç Ulusal Parkı, onu kış tatili için harika bir yer haline getiriyor. Sabahı gölün etrafında dolaşarak geçirin, ardından tatil tezahüratları ve bayram süslemeleri ile karşılanmak için Tredegar Evi'ne dönün. Göl kenarındaki yürüyüş yaklaşık bir mil uzunluğundadır.

    Tredegar House, Newport kasabasındaki Cardiff'in kalbine yaklaşık bir saatlik sürüş mesafesindedir.

    Kasım ve Aralık aylarında.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.