MSGM 2022 Pre-Fall Koleksiyonu

MSGM 2022 Pre-Fall Koleksiyonu
  • 0
    0
    0
    0
  • MSGM tasarım ekibi ve mimar-tasarımcı Gaetano Pesce'nin ortak çalışmasıyla hazılanan MSGM 2022 Pre-Fall koleksiyonu sosyal medyada şu sıra sık sık karşılaştığım ve yaratıcı bulduğum bir koleksiyon oldu. Renkleri ve tasarımlarıyla kendine hayran bırakan bu koleksiyonu sizlerle de paylaşmak istedim. 

    Pesce'nin kendine has mobilya parçaları ve MSGM'nin başarılı tasarım ekibi ile ortaya çıkan bu eşsiz koleksiyon ve ilhamları beni kendine hayran bıraktı doğrusu. 

    Koleksiyonda en dikkat çekici parçalar Gaetano Pesce'nin tasarım eşyalarından ilham alınarak tasarlananlar oldu benim için. Örneğin üstte resmi bulunan bu turuncu kapitone mont desenini Pescenin kendi tasarımı olan "Feltri" adlı koltuktan almış. 

    Bir başka eşya-koleksiyon birlikteliği ise koleksiyondaki renkli cam deseni benzeri tasarımların ilham kaynağı ise yine Pesce'nin kendi tasarımı olan "Fish Design" isimli vazolar.

    Koleksiyon genel olarak renkli ve enerjisi yüksek ve gerçekten son zamanlardan en çok beğendiğim koleksiyonlardan biri oldu. Koleksiyondan hoşuma giden birkaç look'u daha ekliyorum ve dahasını incelemek isterseniz koleksiyon linkini aşağıda bulabilirsiniz.

    Kaynak

    MSGM 2022 PRE-FALL

    http://www.gaetanopesce.com/

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.