Rammstein: Geri Dönüş Zamanı

Rammstein: Geri Dönüş Zamanı
  • 1
    0
    1
    0
  • Ünlü Alman metal grubu Rammstein son yayınladıkları Rammstein(2019) albümlerinin ardından Zeit adlı yeni single ve klibi ile müzik dünyasına geri döndüklerinin sinyallerini verdiler. Kendilerine özgü sahne şovları ve tarzlarıyla ön plana çıkan grubun yeni albümleri 29 Nisanda dinleyicilerine sunulacak. 

    Rammstein'nın benim için çok ayrı bir yeri olduğunu belirtmeliyim. Bazen, gökyüzünün kasveti şehrin boğuculuğuyla birleşip ruhumu iyice daralttığında, adını dahi bilmediğim caddelerde kalabalıkların arasından düşüncelerimle birlikte yürüdüğümde veya sadece balkonumda güneşli yeni bir günü karşılayıp tüm kaygılarımı geçiştirdiğimde kulaklığımı takıp bir Rammstein şarkısınına dokunuyorum ve tüm duygularıma eşlik etmesine şahit oluyorum.

     

    Zeit, yani zaman anlamına gelen yeni albümlerinden yayınladıkları ilk şarkıları hakkındaki görüşlerime gelirsem; Zamanın durup bizi beklemesini her ne kadar istesek de geri döndürülemez olduğunu ve onun neler yapabileceğini öngöremeyeceğimizi anlatıyor. Durduramıyoruz ama gücünün varlığını her yerde her şeyimizle hissedebiliyoruz sadece o anı yaşayarak sonumuzun ne olduğunu bilebiliyoruz veya gelecekte bizi nelerin beklediğini şimdi yaşayarak öğrenebiliyoruz. Bu anlamda şarkının klibi tam da kafamızda kurduğumuz zaman kavramını çok güzel ve kaliteli bir şekilde işliyor. Till Lindemann'nın güçlü yorumu etkisini dinleyenlerde duygusal olarak daha çok hissettiriyor ve yansıtıyor ki Rammstein bu etkiyi çok iyi yakalıyor. Albümlerinden gelecek olan diğer şarkılarını dinlemeyi ve aynı etkiyi tadabilmeyi merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum...

               

    ">


    Yorumlar (1)
    • Şarkının bir noktada aniden farklı bir duyguya geçmesini , aniden yükselmesini bekledim . Çok yakışırmış aslında öyle olsa .

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.