Mr&Mrs Peltz Beckham Düğününden Geriye Kalanlar

Mr&Mrs Peltz Beckham Düğününden Geriye Kalanlar
  • 2
    0
    0
    0
  • Victoria ve David Beckham’ın 23 yaşındaki en büyük oğulları Brooklyn Beckham (yeni adıyla Brooklyn Joseph Peltz Beckham) 9 Nisan’da dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Nelson Peltz ve model Claduia Heffner’ın kızı Nicola Peltz ile dünya evine girdi. 

    Haberleri bütün sitelerde ve magazin sayfalarında yer alsa da maalesef hiçbir fotoğraf ile içerikler renklenmedi. Çünkü fotoğraf hakları Vogue’a satılmıştı! Vogue bugün servis ettiği fotoğraflar ile düğünün konuşulmasını bir kez daha sağladı! İşte Mr&Mrs Peltz Beckham çiftinin düğünden geriye kalanlar. Hazırsanız başlayalım!

    Nicola Peltz’in bu düğün için tercih edeceği gelinlik en başından merak konusuydu. Çoğu sosyal medya gönderilerine göre gelinliğin Victoria Beckham tarafından tasarlanacağı gündeme getirilmişti ancak Peltz’in tercihi Valentino Couture tasarım bir elbise oldu. (Peltz’in bu gelinlik için Valentino’nun Kreatif Direktörü Pierpaolo Piccioli ile Roma’ya 2 kez uçtuğu söyleniyor.)

    Peltz’in Stilisti Leslie Fermar bu rüya elbiseyi yaratmak için çeşitli eskizlerden, kumaşlardan ve işlemlerden ilham aldığını söylüyor. Nicola’nın annesinin özel isteği üzerine gelinlik mavi iplik kullanılarak dikildi. Geleneklere göre gelinin üzerine mavi ve eski bir şeyi taşıması uğur anlamına geliyor. Bi nevi nazar diyebiliz. Gelinlik aynı zamanda kişisel özel detayları da taşıyordu. 

    Upuzun bir duvağı taşıyacak olan Nicola’nın saçlarında ise bir dönemin yine en ünlü ve hala ikon isimlerinden biri olan Brigitte Bardot’ın hacimli yarım at kuyruğu saçından ilham alındı. 

    Peki ya Beckham ailesi? Onlar da en az Nicola kadar bu düğünün konuşulan isimleriydi. Brooklyn Beckham da dahil olmak üzere bütün Beckham erkekleri Dior marka takım elbise giydi. Kim Jones,Beckham ailesi için özel olarak smokinler tasarladı. Jones bu tasarımlar için ‘Bütün Beckham erkeklerinin kişiliklerini seçtikleri takım elbiselerle ifade etmelerine bayılıyorum. Hepsini uzun zamandır tanıyorum, hepsinin büyüdüğü görmek ve kendi zevklerini geliştirdiğini görmek harika.’ açıklamasında bulundu.

    Bu ailenin ana moda dünyasının ana kraliçelerinden biri olan Victoria Beckham ise kendi elbisesini kendisi tasarladı. Klasik ‘ipek’ kumaşını evrimleştirip değiştiren ve ay ışığı gibi parlamasını sağlayan Victoria Beckham, Fransız danteller ile elbisesini tamamlarken Studio 54’ten ilham aldığını da saklamıyor.

    Peki düğünde neler yaşandı? Vogue Bristh’in anlattığına göre Nicola, ALR Music tarafından tasarlanan bir müzik programının parçası olan bir yaylı orkestra eşliğinde, İngiliz sanatçı Sekou'nun ‘Songbird’ün canlı yorumu eşliğinde babasının kolunda koridordan aşağı süzüldü. Yeni ‘görümcesi’ Harper Beckham ise minik çiçekçi kızlar arasındaydı. Düğün törenin ardından konuklar HMR Desings tarafından kırmızı-beyaz kiraz çiçekleri ile dekore edilmiş düğün çadırında eğlenceye devam ettiler. Brooklyn Beckham’ın kardeşleri Romeo ve Cruz kendisi için en dileklerini içeren konuşmalarını yaparken David Beckham da oğlu ve gelini için aynı dileklerde bulundu. Thierry Isambert Culinary ve Event Design'ın yönettiği akşam yemeği bittiğinde, yeni evliler ilk danslarını yükselen Güney Afrikalı sanatçı Lloyiso'nun gerçekleştirdiği ‘Only Fools Rush In’ ile yaptı.

    Düğünde aynı zamanda Marc Anthony, Gordon Ramsay, Eva Longoria ve Serena Williams gibi ünlü isimlerde yer aldı. Gecenin sonunda ise dünyanın başka bir yerinde canları ile mücadele veren Ukrayna halkı de unutulmadı ve onlar adına bağış toplandı.

    Mr&Mrs Peltz Beckahm düğün töreni için söylentiler şimdilik bu kadardı. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar!

    Kaynak 1,2,3,4,5


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.