Beyonce Yeni Albümünün Geleceğini Duyurduktan Sonra Vogue Kapağında!

Beyonce Yeni Albümünün Geleceğini Duyurduktan Sonra Vogue Kapağında!
  • 2
    0
    0
    0
  • Beyonce 6 yıllık aradan sonra yeni albümü "Renaissance" ile 29 temmuzda geri döneceğini TIDAL platformu üzerinden duyurdu. Geri dönüş haberini alan hayranlar, ben dahil, çok heyecanlı iken, Queen B bizi British Vogue ile yaptıkları fotoğraf çekimiyle kutsamaya devam ediyor. Vogue editörü Edward Enninful, fotoğrafçı Rafael Pavarotti ile yürüttüğü bu serüvenle ilgili detayları bizimle heyecanlı bir şekilde paylaşıyor. Beyonce çekimin detayları hakkında Enninful ile beraber beyin fırtınası yapmış ve kreatif aşamalarda bulunmak istemiş.

    Çekim için geçtiğimiz yüzyılın fantazi dolu kulüp hayatı modasından ilham alınmış, 80'lerin aşırılığı ile 90'ların garaj sahneleri sentezlenmiş. Büyük disko topları, ışık kutuları, süslü saç aksesuarları ile dans pistinde bir at ile abartılı 80'lere giderken, Junya Watanabe derileri ve Harris Reed & Roker botlarıyla motorsikletin üzerinde bir Beyonce ile bizi 90'lara götürüyor. 

    Beyonce'nin evinde akşam yemeğine katılan editör, Beyonce'nin evindeki doğal ve sakin halinden çok etkilendiğini söylüyor. Sahne ve günlük yaşam farklılığındaki profesyonelliğini fark ettiğini belirtiyor. Aynı zamanda Beyonce, Oscar için sergilediği performanstan birkaç gün sonra bu çekimi gerçekleştirmiş ve çekime Jay Z ve çocukları onu ziyaret etmeye gelmiş, editörün sözleriyle "Bu bir aile günüydü, biraz gerçeküstü olsa da."

     

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.