Eskiz, “Düş Ormanı”nda Eskileri Yad Ediyor 

Eskiz, “Düş Ormanı”nda Eskileri Yad Ediyor 
  • 0
    0
    0
    0
  • Gitarda Deniz Ağan, davulda Uygar Çetiner ve basta Can Tunaboylu'dan oluşan, enerjik ve patlayıcı sahne performanslarıyla tanınan İstanbul çıkışlı rock grubu Eskiz, 2022 sonbaharı için hazırladığı yeni albümü Ateşle Beni'den üçüncü tekli Düş Ormanı’nı paylaşıyor. Single, 19 Ağustos 2022 tarihinde Tamar Records ve GRGDN Müzik işbirliğiyle tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşuyor. 
     
    Dinlemek için: https://fanlink.to/dusormani  
     
    Düş Ormanı, grubun son çalışmalarında yönelmeye başladığı funk esintilerini sürdürmekle beraber, Eskiz’in daha köklü psikedelik rock ve indie rock eğilimlerini barındırmayı da unutmuyor. Söz konusu ormanı geride kalmış masum, hayalci ve iyimser günlerin mecazı olarak kullanan melankolik sözler, müziğin baskın ritmiyle çarpıcı bir zıtlık oluşturuyor. Akılda kalıcı gitar riff’lerinin üzerindeki zevkli vokal melodilerin çoğunluğunu, daha önce de bazı parçalarda ana solist olmuş baterist Uygar Çetiner üstleniyor. 
     
     
     
    Düş Ormanı, 19 Ağustos 2022 tarihinde Tamar Records ve GRGDN Müzik işbirliğiyle tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşuyor. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.