YėY’in Yeni Single’ında Türkiye’yle Almanya’nın Ortak Elektronik Müzik Yolculuğu

YėY’in Yeni Single’ında Türkiye’yle Almanya’nın Ortak Elektronik Müzik Yolculuğu
  • 0
    0
    0
    0
  • Elektronikle canlı müzik öğelerini eşsizce birleştirmeleriyle bilinen elektronik live act ikili YėY, 26 Ağustos 2022 tarihinde GRGDN Müzik temsilciliğiyle yeni teklisi “Time Travel”ı yayınladı. 

    İsmi İngilizce’de “zamanda yolculuk” olarak çevrilebilen şarkı, kendine has ritmik unsurlar ve analog sesler ile düşük ritimli bir dans müzik türevi olan downtempo’yu buluşturuyor. Bu organik, canlı çalınan öğeler şarkıya boyutlu bir derinlik ve sıcaklık katarak dinleyicide, parçanın adını aldığı yolculuğun hissini yaratıyor.

    “Time Travel”, oluşumun yakın zamanda çıkardığı iki downtempo şarkıdan ikincisi. Bir sonraki adım, Güney Almanya’nın en nefes kesici doğal peyzajlarından birinde bu çalışmaları canlı seslendirdikleri bir performans videosu.

    YėY’in müziği, duo’yu oluşturan Uğur Köse ve David König’in Türk ve Alman kökenlerinden yola çıkarak daha geleneksel akustik tınıları analog elektronik bir sound’la harmanlıyor, sadece downtempo değil, organic house, melodic house ve techno türlerini de tek potada eriten modern bir uyum yakalıyor.

    https://bfan.link/time-travel


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.