Bildiğin Gibi Değil ile Sorgulamaya Devam!

Bildiğin Gibi Değil ile Sorgulamaya Devam!
  • 1
    0
    0
    0
  • Bildiğin Gibi Değil, “Gelgit” albümü ile ilgili sinyalleri netleştiriyor. 

    Albümden yayımlanan bir önceki single’da alıştığımız tarzının dışına çıkan grup, aynı yoldan devam ederek yeni teklisi “Böylesi Kel” ile dinleyicisini daha da şaşırttı.

     

     

    “Böylesi Kel”, Bildiğin Gibi Değil’in önümüzdeki aylarda tamamını dinleyeceğimiz “Gelgit” albümünün 4'üncü teklisi.  Indie bir havayla başlayıp, sonra yeni albüm sound’una sinyal yakarcasına daha yoğun synth ve parlak gitar tonlarıyla kendini gösteren şarkının sözleri ile uyumlu sound’u bazen kaotik bazen de aradığı cevabı bulan partisyonlarıyla dikkat çekiyor.

    Dersu Doğan, müziğinde olduğu gibi sözlerinde de aynı uyumla, hatalı davranmaya devam ettikçe tahmin edilemeyecek ve önüne geçilemeyecek tahribatları hatırlatarak durumun ne kadar ciddi ve gerçek olduğunu anlatıyor. Hayatımızın bir parçası haline gelen düzenin içine sürüklenen yaşantılarımızı, en başından beri ne kadar “ters ve yanlış” şekillendirdiğimizi bir tokat gibi yüzümüze vuruyor.

    Klibinde ise “mücver yapmanın 20 yıldır yasak olduğu” bir paralel evren izliyoruz. Bolca ironi barındıran klip, YouTube Netd kanalından izlenebilir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.