Zeyn'el ve Burcu Yeşilbaş'tan "Bir Dalda İki Kiraz" Yayında!

Zeyn'el ve Burcu Yeşilbaş'tan "Bir Dalda İki Kiraz" Yayında!
  • 1
    0
    0
    0
  • Zeyn’el ve Burcu Yeşilbaş, “Yekte” düetinden sonra, “Bir Dalda İki Kiraz” türküsüyle tekrardan Nana Yapım etiketiyle bir araya geliyor.

    Anadolu aşık/ozan geleneğinin yeni temsilcilerinden olan Zeyn’el, “Ağaçlar ve Çiçekler” adını vereceği düet albümüne hız kesmeden devam ediyor. Zeyn’el’in bu seferki konuğu Burcu Yeşilbaş. Evrencan Gündüz ve Sufle düetlerinden sonra albümün Amerika ile Anadolu’yu bir araya getiren sıra dışı sound’unu kulaklarımıza kazınmaya devam ediyor. 

    Hatırlayacağınız üzere bu albümün ses ve video kayıtları Yeldeğirmeni’nin butik gitar atölyelerinden olan Mothership Guitars’da canlı bir şekilde kaydedilmişti. Aynı zamanda bir botanik atölyesi de olan bu mekân albümün ağaçlar ve çiçekleri konu alan konseptine de muhteşem bir fon oluşturuyor. 

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/4wWup19r4tEbIazvvRxxHm?utm_source=generator" width="100%" height="80" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Selim Seven prodüktörlüğünde, Kadıköy Yeldeğirmeni’nde yer alan Mothership Gitar Atölyesi’nin kayıtlarına ev sahipliği yaptığı, Nana Yapım etiketine sahip olan bu albümde bas gitarda Özer Ateş, elektrik gitarda Ergin Kandemir, davulda Burak Taşdemir, vokalde Burcu Yeşilbaş, banjo ve vokalde ise Zeyn’el’i duyacaksınız. Sıradışı bu teklinin kapak tasarımı Çisem Soylu’ya, fotoğrafları ise Zeyn’el’in daha önceki işlerinden de bildiğimiz Orçun Karamustafa’ya ait. 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.