Oynamadan geçilmemesi gereken 5 oyun

Oynamadan geçilmemesi gereken 5 oyun
  • 1
    0
    0
    0
  • Herkesin oynaması gerektiğini düşündüğüm bazı 'Starter Pack' video oyunlarını sizler için listeledim. Eminim sizlerin de 'Starter Pack' niteliğinde gördüğünüz oyunlar vardır. Oyunlarınızı bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.



    BioShock

    Denizin altındaki inanılmaz bir şehirde korkuyu, gerilimi ve aksiyonu sonuna kadar hissedeceğiniz bu oyun serisi mutlaka oynamanız gereken oyunlardan. Çok derin olmasa da rol yapma ögelerinin oyunun sonunu etkilediği bu oyunda kendinizi kaybolmuş hissedeceksiniz. 

     

     


    Dishonored


     Mekan kullanımları ve atmosfer konusunda BioShock ile benzerlikleri olsa da bambaşka bir deneyime şahit olacaksınız. Atmosferin tadını çıkartırken entrikaların arasında kendinizi bulacak, en ulaşılmaz yerlere ulaşacaksınız.

     

    Half-Life serisi


    Oyun dünyasının kırılma noktalarından biri olarak kabul edebileceğim serilerden birisi. Özellikle 2. oyun ile birlikte oyun ve motorlarının en başarılarından birini deneyimleyeceksiniz. Hikayesini soluksuzca oynarken bir yandan küçük ayrıntılar ve döneminin çok ilerisindeki oynanış mekanikleriyle hayranlığınızı en üst seviye çıkartacaksınız. Sonra "Neden 3. oyun gelmedi hala?" diyenlerin safına katılabilirsiniz.

     

    The Witcher serisi 


    Pek de bir söz söylememe gerek olmamasına rağmen üç oyununu da oynamanızı öneriyorum. Bir stüdyonun gelişimini çok güzel bir şekilde göreceksiniz. İlk oyundaki rol yapma mekaniklerine odaklanırsanız oyundan büyük bir zevk alacaksınız. Zamanla diğer oyunlarındaki dövüş mekaniklerinin akıcılaşması sizleri oyun oynuyor hissinden uzaklaştırıp bir evrenin içine sokacak.

     

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines  

    Eski olarak kabul etsek de bu oyunun bizlere verdiği Rol yapma deneyimi yakın zamandaki hiçbir oyunda karşılaşabileceklerimiz gibi değil. Aşırı çeşitlilik barındıran bu oyun sadece oynayıp geçeceğiniz basit bir rol yapma oyunu değil. Karakterlerin sınıfları ve bu sınıfların sosyal ortamları, bu sınıfların psikolojik sorunları derken yaptığınız seçimler her sınıf için bşkairbirinden bamba sonuçlar doğuruyor. Arkasında oyunlarının dışında devasa bir evrene sahip bir oyun. Wiki sayfasında kendinizi kaybedip Kapadokya'daki vampirler hakkında yazılar ararken bulacaksınız kendinizi.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.