Çisem ve Peter Holmes'tan "So I Fell in Love Once" Yayında!

Çisem ve Peter Holmes'tan "So I Fell in Love Once" Yayında!
  • 0
    0
    0
    0
  • “Hepimizin ihtiyaç duyduğu o şarkı”

    Çisem’in ikinci teklisi “So I Fell In Love Once” Nana Müzik etiketiyle yayınlandı.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/3VYNwQjQcgpSozEeU02sp3?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Müzikal dostluklarına 2018 yılında Lyon’da başlayan Çisem ve Peter Holmes’ün Jazz türündeki ortak çalışması “So I Fell In Love Once”, sıcacık havasıyla Ekim serinliğini yumuşatmaya geldi. Selim Seven prodüktörlüğünde Nana Yapım etiketiyle yayınlanan, ikilinin beraber ilk çalışmalarından biri olan şarkının sözleri Çisem’e, bestesi ise Peter’a ait. Gençlik aşklarından ufacık anekdotların bir araya gelmesiyle oluşan şarkı, müzisyenler için hüzünlü bir mutluluğu çağrıştırıyor.

     

    “Bu bir aşk şarkısı değil. Bu bir ayrılık şarkısı da değil. Bu, her şey olup bittikten, tüm sözler söylenip tüm vedalar edildikten sonra, elde kalan ufacık şeylerin şarkısı. Arzudan da hırçınlıktan da uzak, ılık bir fincan çay tadında. Hepimizin ihtiyaç duyduğu o şarkı…”

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.