Disney+ Nedir?

Disney+ Nedir?
  • 0
    0
    0
    0
  • Netflix gibi içeriğinde birçok dizi ve film barındıran Disney aslında Netflix’in en büyük rakipleri arasında yerini almaktadır. Disney Plus artık Türkiye’deki yayın hayatına da başlamıştır. Peki Disney Plus nedir? İçerikleri nelerdir bunları inceleyelim.

    Disney+, pek çok içeriğin yer aldığı bir platformdur. İstediğiniz türden dizi ve filmleri bulabileceğiniz başka hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz orijinal içerikleri barındıran ilham verici belgeselleri ile adeta kendine bağlayan bir platformdur. Aynı zamanda aynı anda 10 cihaz ve 7 kullanıcıyı destekler. Bunun yanında kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi de barındırmaktadır. Aynı anda 4 ekranda izleme şansı tanımaktadır. Disney+ bir Amerikan video servisidir. Amerika Birleşik Devletlerinde 12 Kasım 2019 senesinde faaliyete girmeye başlamıştır. Netflix, Blu TV, Amazon Prime gibi daha pek çok servis ile rekabet edecek olan Disney içerik olarak film ve dizilere odaklanmaktadır. Sizlerde Disney+ kayıt olarak harika zamanların keyfini çıkarabilirsiniz.

    Disney+ Nedir ve Disney İçerikleri Nelerdir?
    Disney+ içerikleri; Star Wars, National Geograhic , Marvel olarak sıralamaktadır. 5 ayrı başlığı bulunmaktadır ve aynı zamanda yetişkinler için de 6. bir başlık yer almaktadır. Aynı zamanda bu hizmet yabancı ülkelerde ayrı bir video akış sistemi olarak sunulmaktadır.

    Merak edilen konular arasında Disney Plus kaç kişilik ve aynı anda Disney Plus’ı kaç kişi izleyebilir soruları gelmektedir. Disney Plus üyeliği en fazla 7 kişiden oluşmaktadır. Fakat en fazla 4 kişi Disney Plus kullanabilir. İçeriklerinden 1085’i Türkçe dublaj, 1529 tanesi ise Türkçe alt yazı olarak geçmektedir. Merak edilen bir başka konu ise Disney Plus Türkiye de ki ücretleri ne kadar? Disney+ aylık olarak Türkiye fiyatı 35 TL yıllık ise 350 TL olarak belirlenmiştir. Sizler de Disney+ üyesi olarak hayal ettiğinizden daha fazla içerikleri Disney+ de bulabilir ve izleme şansına sahip olabilirsiniz.

    Bu sunucu aynı zamanda aylık ücret veya yıllık ücret ödeyerek içerisinde bulunan dizi ve filmleri izlemenize yardımcı olacak bir platformdur. Disney + çok büyük bir platform olduğu için içerisinde çok fazla hatta milyonlarca insanın bile izlediği küçüklüğünüzden bu yana olan yapımların sahibi olması gibi bir durumu vardır. Bunun yanı sıra Türkiye’de ki hizmetlerden Exxen’in girmesi orda da farklı farklı içerikler görmek, bir diğer yandan ise Blue TV’de içeriklerin bulunması avantajı olsa da Disney+ en büyük avantajı prime videodaki veya farklı platformlardaki içeriklerin çoğunu tüketmiş ya da primeda yeni diziler ve filmler gelsin diye bekleyenlerin artık farklı içerik görmelerini sağlayabileceği ve rahat rahat izleyebileceği bir platform olmasıdır.

    Disney+ Ne Zaman Yayına Başlamıştır?
    Disney+, 12 Kasım 2019 tarihinde tam manası ile açılışını gerçekleştirmiştir. Hatta bu süreçte çok önemli stüdyolardan da transferler yaptığını söyleyebiliriz. 24 Mart 2020’de Avrupa’da ve tüm ülkelere açılmış oluyor. Türkiye’ye yeni girdiği için de bir kampanya başlatmıştır. Tanışma paketi diye geçer buna üye olup yıllık olarak 279 TL ödeme gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunu da ön kayıt olarak işleminizi başlatabilir ve bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. İçerisinde izleyebileceğiniz milyonlarca dizi, film ve animasyon barındıran bir içerik olduğundan dolayı bu kampanyadan da yararlanmanız size faydalı olacaktır.

    Disney+ Ne İzleyebilirim?
    Pek çok kullanıcının merak ettiği konuların başında ise Disney’de ne izleyebilirim sorusu akıllara gelmektedir. Disney’de yukarıda bahsetmiş olduğumuz gibi pek çok içerik alternatifi vardır. Dizi, film, belgesel ve animasyona kadar farklı içerikler barındıran Disney+ her zaman her şeyi izlemek için bulabileceğiniz bir platformdur. Disney’de en iyi canlı animasyon ve aksiyon filmleri, bunun yanında gerilim seviyorsanız gerilim ve korkuya dair filmler, her yaştan izleyicilere hitap eden Luka ve Soul gibi iç ısıtan hikayeleri de kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunun yanında bulabileceğiniz destansı hikayeler de mevcuttur. İçeriğinde pek çok hikaye bulabileceğiniz Disney+ hala üye değilseniz ve kampanyadan sizlerde yararlanmak istiyorsanız derhal üye olmanızı tavsiye ederiz. Bunun yanında Disney+ destekleyen cihazlar ise; mobil cihazlar, oyun konsolları, set üstü kutular, web tarayıcıları ve Smart TV’lerdir.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.