Adidas ile Yeezy Yollarını Ayırdı.

Adidas ile Yeezy Yollarını Ayırdı.
  • 0
    0
    0
    0
  • Adidas Kanye West ile İşbirliğini Sonlandırdı

    Adidas, Kanye West’in 26 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Paris Moda Haftası’nda “White Lives Matter” yazılı bir tişört giymesi sonucu 2015’ten bu yana beraber çalışmalar yaptığı Yeezy markası ile işbirliğini gözden geçirmeye karar vermişti. Şirket, Kanye West’in Twitter hesabından yaptığı Antisemitist yorumlar sonrasında ise işbirliğini tamamen sonlandırdı.


    “250 Milyon Euro Kadar Olumsuz Etkisi Bekleniyor”

    7 yıllık işbirliğinin bitirilmesinin ardından Adidas şu açıklamaları yaptı:
    “Adidas, antisemitizme ve herhangi bir başka nefret söylemine müsamaha göstermez. Kanye West’in son yorumları ve eylemleri kabul edilemez, nefret dolu ve tehlikeli hareketler sergiledi. Tüm bunlar şirketin çeşitlilik ve kapsayıcılık, karşılıklı saygı ve adalet değerlerini ihlal etmektedir. Kapsamlı bir incelemeden sonra şirket, Kanye West ile olan ortaklığını derhal sona erdirme, Yeezy markalı ürünlerin üretimini durdurma ve Kanye West ve şirketlerine yapılan tüm ödemeleri durdurma kararı aldı. Adidas, Adidas Yeezy koleksiyonu için üretimi ve satışı derhal durduracak.”
    Ayrıca, bu ortaklık sonlandırma işleminin Adidas’a kısa vadede 250 milyon euro kadar bir olumsuz etkisi olmasının beklendiği açıklandı. İşbirliğinin sonlanması haberinin hemen ardından Adidas, %5 oranında değer kaybetti. 
    Balenciaga da İşbirliğini Sonlandırdı


    Tabii ki bu duruma tepki gösteren tek şirket Adidas olmadı. Adidas başta olmak üzere Balenciaga, Gap ve JP Morgan Bankası da Yeezy olan işbirliklerini hızlı bir şekilde sonlandırma kararı aldı. İlerki zamanlarda bu firmaların sayısının gittikçe artması bekleniyor.


    Yeezy Boost 350 Nereden Alınır?

    Adidas, tüm Yeezy ürünlerinin üretimini ve satışını durdurdu. Peki bu markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Yeezy Boost 350 nerden alınır? Adidas, ürünleri satmama kararı alsa da ürünlerin satışına ülkemizde ve tüm dünyada birçok sitede devam edilmektedir. Eğer Türkiye’den Yeezy Boost 350 almak istiyorsanız Hypehub34 sitesini tercih edebilirsiniz.
    Spor ürünleri için en güvenilir ve en uygun sitelerden biri olan Cape.ist, Yeezy ürünlerine ev sahipliği yapmaktadır. Sitede yer alan kataloğu inceleyerek istediğiniz Yeezy ürünlerine hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hypehub34'deYeezy ürünlerinin haricinde New Balance, Nike ve diğer Adidas ürünlerine de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.