Efsane Nike Dunk Serisi

Efsane Nike Dunk Serisi
  • 0
    0
    0
    0
  • Efsane Nike Dunk Serisi

    Nike’ın çok kaliteli bir ayakkabı üreticisi olduğunu eminim ki hepimiz biliyoruzdur. Öyle bir ayakkabı serisi düşünün ki 80’li yıllarda çıkmasına rağmen günümüzde hala tercih edilen bir seri olsun ve gün geçtikçe bu popüleriğini daha da arttırsın. Evet, Nike Dunk serisinden bahsediyoruz. Efsane Nike Dunk serisi, içerisinde birçok ayakkabı çeşidinin yer aldığı bir model havuzuna sahiptir. Peki Nike Dunk nedir ve en iyi Nike Dunk serileri hangileridir?

    Nike Dunk Nedir?

    80 yıllar, basketbolun oldukça önemli bir spor olarak görüldüğü bu nedenle de basketbolun geleceğine oldukça önem verilen yıllardı. Bu yıllarda basketbola yatırım yapmak isteyen Nike, 1985 yılında ilk kez Nike Dunk isimli bir seriyi piyasaya sundu. Çıktığı ilk andan itibaren oldukça büyük bir ilgiyle karşılanan Nike Dunk serisi, basketbol ile sokak kültürü arasında inanılmaz sıkı bir bağ kurmayı başardı.
     
    Böylelikle tasarımcı Peter Moore tarafından tasarlanan Nike Dunk, dönemin en ikon ayakkabı serisi olmayı başardı.

    En İyi Nike Dunk Serileri

    Nike Dunk, günümüzde hala oldukça fazla satış rakamlarına ulaşan bir ayakkabı serisidir. İşte en iyi Nike Dunk serileri;

    Nike Dunk Low (W) Pink Oxford

    Nike, Dunk serisi için birçok model çıkarmıştır. Bu modellerden en çok dikkat çekenlerden biri Low (W) Pink Oxford modelidir. Sürekli yeni bir tasarımla müşterilerin karşısına çıkmak isteyen Nike, Pink Oxford serisiyle açık pembe, mor karışımı bir renk paletine sahiptir. 2 Eylül 2022’de çıkan bu model, Nike Dunk’ın en son modellerinden biridir.

     

    Nike Dunk Black White


    Ocak 2021’de piyasaya çıkan Nike Dunk Black White piyasada en çok Nike Dunk Low Panda olarak bilinir. siyah bir deri yüzeye ve Swoosh’lara sahip olan beyaz bir deriden yapılmıştır. Oldukça klasik bir tasarımı olsa da Nike Dunk’ın klasik şıklığından hiçbir ödün verilmemiş diyebiliriz. Bu tasarım sayesinde hem klasik hem spor bir tarz yakalanmıştır. Cape Istanbul adresinden Nike Dunk Black White modelini inceleyebilirsiniz.

    Nike Dunk High (W) Aluminum

    Beyaz/Alüminyum renklere sahip olan Nike Dunk High (W) Aluminum, 2021 yılının eylül ayında satışa sunulmuştur. Ayakkabının tasarımı, Michael Jordan’ın da mezun olduğu Kuzey Carolina Üniversitesi’nden yola çıkılarak yapılmıştır. Beyaz renkli deri kısımların alüminyum rengi bir deri yüzey ile birleşmesi ile oldukça şık bir görünüm elde edilmiştir.
     


    Nike Dunk Modelleri Nereden Alınır?

     

    Nike Dunk modeli almak için tercih etmeniz gereken bir numaralı adres internet siteleridir. İnternet sitelerinde hem daha uyguna satın alabilir hem de daha fazla model bulabilirsiniz. Ayrıca, hızlı kargo, taksitlendirme ve anında iade gibi ekstra hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. Ülkemizdeki en geniş Nike Dunk kataloğuna sahip olan satış sitesi Cape İstanbul’dur. Cape İstanbul internet sitesinde yukarıda bahsetmiş olduğumuz modellerin haricinde daha birçok Nike Dunk modeline göz atabilir ve istediğiniz tasarıma sahip olan bir Nike Dunk modelini hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

     


     
     
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.