Nostaljik Disney Dizileri

Nostaljik Disney Dizileri
  • 2
    0
    1
    0
  • Heyecanla yeni bölümlerinin yayınlanmasını beklediğimiz o samimi Disney dizilerini özlemedik mi sizce de? Geçmişe dönüp baktığımızda hayatımıza renk katan bu dizileri ne kadar da keyifle izlerdik. Hep beraber geçmişe dönüp çocukluğumuzun nostaljik Disney dizilerini tekrar hatırlamaya ne dersiniz? O halde gelin nostaljik Disney dizileri arasında geçmişte yolcuk yapıp zihnimizi tazeleyelim. Sizler için hazırladığımız en iyi nostaljik Disney dizilerini incelemeye geçelim:

     

    Hannah Montana:
    Disney dizileri arasında en tutulmuş, en çok beğenilen dizilerin başında Hannah Montana gelmektedir. Birçoğumuzun ekranlarda rastladığı hatta tutkunu olduğu dizinin başrolünde Miley Cyrus yer almaktadır. Dizide Miley Cyrus’ın canlandırdığı 16 yaşındaki genç kız Miley Stawart’ın ikili yaşamı konu edilmektedir. Miley Stawart hem sırdan bir hayat sürerken hem de Hannah Montana ismiyle ünlü bir pop yıldızıdır. Fakat ikinci yaşamı kimse tarafından bilinmez. İkinci yaşamında dünya turuna çıkan, konserler veren Miley herkesin hayalini kurduğu hayatı yaşamaktadır. Toplamda 4 sezon devam eden dizi 2006 yılından 2011 yılına kadar ekranlarda kalmış ve Wherever I Go bölümü ile final yapmıştır. 

     

    Sonny’nin Yıldızı:
    Başrolünde Demi Lovato’nun oynadığı Sonny’nin Yıldızı en sevilen nostaljik Disney dizileri arasındadır. 2009-2011 yılları arasında iki sezon süren dizi toplamda 47 bölümle Disney ekranlarına veda etmiştir. Dizi bir komedi oyuncusu olma serüvenine atılan Sonny’nin yaşadıklarını anlatmaktadır. Sonny bir gün tesadüfen internette gördüğü ilan ile bir komedi dizisinin üyesini kaybettiğini ve yerine yenisini aradıklarını öğrenir. Sonunda Ne Tesadüf isimli dizide başrol olarak oynama hakkı kazanır. Yaşamı bir tesadüf üzerine değişen Sonny birden kendisini Hollywood’da bulur. Oyunculuğa adım atan Sonny’nin hayatını izleyerek sizler de bu serüvene katılıp keyifli vakit geçirebilirsiniz.

     

    Zil Çalınca:
    Nostaljik Disney dizilerinden biri de yüzde yüz yerli yapım olan Zil Çalınca’dır. 2012-2013 yıllarında 2 sezon süren ve 40 bölümden oluşan dizi adından da anlaşılacağı üzere okul ortamında çekilmektedir. Dizi, yalnızca 5 dakikalık teneffüslerde haylaz öğrencilerin nelere yapabileceklerini seyircilere göstermektedir. Başrollerinde Elif Ceren Balıkçı, Turhan Cihan Şimşek, Miray Daner gibi son dönemlerin de popüler oyuncuları yer almaktadır. İzlerken eğlenebileceğiniz ve büyük bir heyecan duyacağınız Zil Çalınca’yı izleyerek okul yıllarınıza geri dönebilirsiniz.

     

    Haydi Çalkala:
     Uzun süre ekranlarda kalmayı başarabilen Disney dizilerinden biri de Haydi Çalkala’dır. 3 sezon ve 75 bölüm süren dizi genç sitkom türündedir. Başrollerinde Bella Thorne ve Zendaya’nın oynadığı dizide Göster Kendini Chicago adlı programın arka dansçıları olan CeCe Jones ve Rocky Blue’nun yaşadıkları maceralar anlatılmaktadır. Disney tarihinde epey fazla izlenmeye sahip olan dizi beraberinde ödüller de getirmiştir. Başarılı başrol oyuncusu Bella Thorne’nun komedi veya drama alanında en iyi dizi performansı öncü genç kadın oyuncu kategorisinde Young Artist Award ödülü almasını sağlamıştır. Bu başarılı diziyi izlemediyseniz bir an önce izlemenizi tavsiye ederiz.

     

    Jack ve Cody’nin Lüks Yaşamı:
    Disney’in en başarılı dizisi olarak nitelendirebileceğimiz bu dizi Jack ve Cody Güvertede dizisiyle de ekranlarda devam etmiştir. Drake ve Josh gençlik dizisinden hareketle çekilen dizi Zack ve Cody isimli 12 yaşındaki ikiz kardeşlerin hayatını merak, heyecan ve keyifle izleyicilere aktarmıştır. Annelerinin yeni işi gereği oldukça lüks bir otele taşınan ikizler yeni yerlerini tanırlarken otelde bulunan havuz, oyun odası, oda servisi gibi olanakların tadını çıkarmaktadırlar. İkizlerin yaşadıkları yeni deneyimlere siz de dâhil olmak isterseniz Jack ve Cody Lüks Yaşamı dizisini izleyebilirsiniz.

     

    Bakıcım Bir Vampir:
    Gerilim ve gençlik dizisi türünde olan Bakıcım Bir Vampir beş arkadaşın Whitecapel Eyalet’ini uğradıkları kötülüklerden kurtarma maceralarını konu edinmektedir. Ethan’ın ailesi kardeşi Jane’e bakması için Sarah isminde bir bakıcı tutarlar. Ancak Sarah Whitecapel vampirlerinden biridir. Bunu anlamak Ethan ve arkadaşı Benny için pek de uzun sürmez. Henüz bu şoku yaşarlarken iki vampir arkadaş daha edinen Ethan ve Benny artık beşli bir grup kurarak eyaleti kötülüklerden korumayı hedeflemektedirler. Bu dizi macera severlerin izlemesi gereken nostaljik Disney dizilerindendir.

    Çoğumuzun çocukken izlediği bu keyif dolu Disney dizileri ve daha birçok yapımı izlemenizi öneririz. Şimdiden bu nostalji yolculuğunuzda keyifli seyirler dileriz. 


    Yorumlar (1)
    • Jack and Cody yazmışsınız, Zack olması gerekiyor. Haber vermek istedim :)

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.