Melike Şahin Kimdir?

Melike Şahin Kimdir?
  • 1
    0
    0
    0
  • Son zamanların oldukça popüler isimlerinden olan ve ismini herkese duyuran Melike Şahin kimdir, nerelidir ve ne iş ile uğraşır? Melike şahin hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını içeriğimizin devamından inceleyebilirsiniz. Melike Şahin, farklı tarz müzikleri ile son zamanların en çok tanınan genç sanatçılarından bir tanesidir. Pop, arabesk ve Türk sanat müziği dallarında çeşitli şarkılar söyleyen Melike Şahin sesini tüm Türkiye’ye duyurmuş başarılı bir sanatçıdır.

    Pop müzik, dünya geneline bakıldığı zaman aslında insanların en çok dinlediği ve kulak verdiği müzik türleridir. Melike Şahin de pop müzik ile ünlenmiş bir sanatçıdır. Şarkı söylerken aynı zamanda geniş kitleleri de etkisi altına alan genç ve başarılı sanatçı müzik dünyasında kendini duyurmayı başarmıştır. Çeşitli konserleri ile insanların onu tanımasına fırsat vermiştir. Konserlerinde canlı söyleyerek pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır.

     

    Pop müzik, geniş kitleleri etkisi altına alan popüler kültüre hizmet eden müzik dalıdır. Pop müziğin esasen İngilizceden geldiğini ve pop kelimesi ile ilgili bir kavram olduğu bilinmektedir. Pop müzik neredeyse dünya da en çok dinlenen müzik dallarından bir tanesidir. Pop müzik tarihi oldukça eski zamanlara dayanmaktadır. İlk çıkış dönemi ise 20. yüzyıl başları diyebiliriz. Bu yüzyıllarda ise fabrikalarda pek çok pikap üretimi yapılmaktaydı, üretilen pikapların bu dönemde fabrikada pek çok satışı olmuştur. Bu da pop müziğin geniş kitlelere uluşması adına oldukça yararlı bir neden olarak gösterilebilir. Pikaplar da herkesin seveceği tarzda müziklerin olması pop müziğin ortaya çıkması nedenleri arasındadır. Melike Şahin de pop müziğin başarılı genç sanatçıları arasında son dönemlerde yerini almıştır.

    Melike Şahin Hakkında Bilmediklerimiz
    Melike Şahin yukarıda ki içeriğimizde de bahsettiğimiz gibi son zamanlarda müzik dünyasının başarılı isimleri arasında yerini almaktadır. Genç sanatçı pop, arabesk ve Türk sanat müziği söylemektedir. Konserlerini de canlı performans şeklinde vermekte olup birçok hayranları tarafından sevilerek dinlenen bir sanatçıdır. Başarılı genç sanatçı hakkında hayranları pek çok soruyu merak etmektedir. Melike şahin kimdir? Melike Şahin nerelidir ve kaç yaşındadır gibi merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını içeriğimizin devamında inceleyebilirsiniz.

    Melike Şahin’in müzik dünyasındaki macerası Baba Zula’nın vokalistliğini yaparak başlamıştır. Aynı zamanda Melike Şahin üniversite hayatında müzik ile uğraşmış olup üniversite üçüncü sınıfta ise Gülbaba Music menajerlik şirketinde çalışmaya başlamış olup bunu üniversite bitene kadar devam ettirmiştir. Ardından ise Boom Pom grubu ile çalışıp beni yalnız koma isimli şarkı ile müzik severlerle buluşmuştur ve Melike Şahin müzik dünyasına bu sayede adım atmıştır. Seslendirmiş olduğu Deli Kan şarkısı ile o zaman hayranlarından oldukça beğeni toplamış ve tam puan almıştır. Başarılı genç sanatçı şimdi ise çeşitli yerlerde şarkı söylemekte olup oldukça sevilen şarkıları ile hayranları ile buluşuyor.

     

    Melike Şahin Nereli?
    Genç sanatçı hakkında hayranları tarafından merak edilen bir diğer konu ise Melike Şahin nerelidir? Sorusu gelmektedir. Melike Şahin 1989 doğumlu olup İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafı Sivas Divriğilidir. Üniversite hayatını 2012 senesinde Boğaziçi üniversitesinde Sosyoloji bölümü okuyarak tamamlamıştır. Eğitim zamanlarında devamlı müzik ile uğraşmıştır, müziği hiçbir zaman hayatından çıkarmayan genç sanatçı eğitim döneminde soprano olarak müzik kulübü klasik müzik korosuna katılım sağlamıştır. Aynı zamanda bu dönemler de konser vermeye başlamıştır. Müzik dünyası ile tanışması üniversite yıllarında olan genç sanatçını müzik serüveni 2012 senesinden bu yana sürmektedir.

    Bir zamanlar Kamuran Kolçak ile de nostaljik pop eserlerini oluşturmuştur. Fakat genç başarılı sanatçının ilk ve unutulmaz konseri ise Baba Zula ile beraber Almanya Berlin de gerçekleştirmiş olduğu konserdir. Ardından ise pek çok ülkede konser veren sanatçı sesini duyurmayı başarmıştır. Bu ülkeler ise; Avustralya, Meksika ve Hindistan’dır. Şuan günümüzde ise Melike Şahin ve saz arkadaşları olarak arabesk ve klasik müzik eşliğinde konserler vermektedir. İlk albüm çalışması olarak da ‘Merhem’i müzik severleriyle buluşmuştur.

    Melike Şahin Boyu Kaçtır ve Kaç Yaşındadır?
    Genç sanatçı hakkında merak edilen bir diğer soru ise Melike Şahinin boyu ve yaşıdır. Melike Şahin, 1.60 boyunda olup 1989 doğumludur ve 33 yaşındadır.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.