2022 Yılının En İyi Sneaker Modelleri- 233.750₺'lik Ayakkabı !!!

2022 Yılının En İyi Sneaker Modelleri- 233.750₺'lik Ayakkabı !!!
  • 2
    0
    0
    0
  •  

    2023 yılına girmemiz ile birlikte geçtiğimiz yıla dönüp baktığımızda pek çok markadan pek çok model satışa çıktı. Bu içeriğimizde 2022 Yılının En İyi Sneaker Modellerini birlikte inceleyeceğiz.

     

    1) Louis Vuitton x Nike AirForce 1’s

    Louis Vuitton x Nike ‘Air Force 1 Red’
     

    2022 Yılının 3.Çeyreğinde çıkan bu eşsiz model Nike ve Louis Vuitton markaları iş birliğinde klasikleşmiş Air Force 1 kalıbında Virgil Abloh dokunuşları içermektedir. Özel monogram desenleri, detayları ve lace tasarımı ile 2022 yılına damga vuran bir model. 4 Farklı renk ile çıkış yapan model dudak uçuklatan bir fiyata sahip. Bir Türk sitesinde yeşil ve kırmızı renkleri 233.750 TL  gibi dudak uçuklatan bir fiyatta satışta. Yurtdışında 9-10 bin dolar bazında işlem gören bu ayakkabının fiyatları daha da artacak gibi duruyor.

    Fiyat için aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.

    Louis Vuitton x Nike ‘Air Force 1 Red’

     

     
    2) Jordan 1 High ‘Lost & Found’


    2022 Yılının son çeyreğinde çıkıp detayları ve hikayesi ile piyasayı sallayan bir diğer model Jordan 1 High ‘Lost & Found’. 1985 yılında her şeyin başladığı Jordan 1 High ‘Chicago’ modelinden ilham alınan ikonik silüet geri döndü. 80’li yıllara zaman yolculuğu yapmak için bu ayakkabıya sahip olmalısınız. 1985 yıllarına içerdiği göndermeler ayakkabı üzerindeki detaylar ve kutu içeriği ile 2022 biterken çıkan bu model sneaker severler tarafından çok konuşuldu. İç piyasada 16.000TL gibi bir fiyatlara işlem gören bu model Jordan 1 modellerine yeni bir boyut kazandırdı. 

    Jordan 1 High ‘Lost & Found’

    3) Travis Scott x Jordan 1 Low ‘Reverse Mocha’

    Travis Scott x Jordan 1 Low ‘Reverse Mocha’
    Travis Scott imzalı Nike ve Jordan iş birliği ile üretilen bu ayakkabı 2022 yılının 3 çeyreğinde satışa çıktı. Bir zamanların efsane modeli Travis Scott Jordan 1 Mocha modelinin zıt renkleri kullanılarak üretildi. Çok kaliteli derisi ve ikonik ters Swoosh detayı bu modelin çok satmasının sebepleri arasında. İç piyasada 35.000TL fiyatlarına satılıyor.

    Travis Scott x Jordan 1 Low Reverse Mocha modeli çokça karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

     

     

     

     

    4) Jordan 4 x A Ma Maniere ‘Violet Ore’

    Jordan 4 x A Ma Maniere ‘Violet Ore’


    James Whitner'dan A Ma Maniére ve Jordan işbirliği ile üretilen bu Jordan 4 modeli listemize 4.sırada giriş yaptı. 15.000TL civarlarında işlem gören bu model 2022 yılının son çeyreğinde çıkış yaptı. Yeni Air Jordan 4 A Ma Maniére, son derece zengin bir Menekşe rengi ve klasik krem ​​tonlarına sahip.

     

    5) Concepts x Nike SB Dunk Low ‘Orange Lobster’
     

    Şimdi de listemize bir Nike Dunk Low modeli ile devam ediyoruz. Aralık ayının son günlerinde çıkan bu model Concepts ve Nike işbirliği ile üretildi. Boston merkezli mağaza, ayakkabının tasarımını oluştururken ilham için ender bulunan turuncu ıstakozdan yararlanıyor. 3 farklı Lace ile gelen bu model iç piyasada 25.000 civarlarına satılmakta. Bu Nike Dunk Low modeli listemize 5.sıradan giriş yaptı.

     

     

     

    Dudak uçuklatan fiyatlara sahip bu 5 model bizce 2022 Yılının En İyi Sneaker listesinde. Sizce 2022 yılının en iyi sneaker modelleri hangileri ?


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.