Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Platform Oyunları

Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Platform Oyunları
  • 2
    0
    1
    0
  • 1. Psychonauts Serisi

    2021 yılında; tam tamına 16 yıl aradan sonra devam oyunuyla tekrar bizlerle buluşan Tim Schafer şaheseri kesinlikle oynanabilecek en iyi platform oyunlarından biri. Birbirinden farklı bölüm tasarımları, görsellik, ilgi çekici karakter ve hikayeyle Psychonauts oynarken Raz'ı kontrol etmekten keyif alacaksınız. 

    2. Ori Serisi

    Özellikle devam oyunu Ori and the Will of the Wisps ile aksiyon dozajını da arttıran Ori, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz en iyi aksiyon platform oyunu olabilir. Masalsı görselliği, tatmin edici metroidvania yapısı, kalplere dokunan hikayesı ve yeterli oyun süresiyle kesinlikle göz atmanız gereken bir seri.

    3. A Hat in Time 

    Mario oyunlarını seviyorsanız ama Nintendo sahibi olamadığınız için oynayamıyorsanız A Hat in Time bu açlığı giderebilecek bir platform oyunu. Gezegen gezegen gezip uzay gemimizin yakıtı olan kum saatlerini topladığımız bu tatlı oyun; bölüm tasarımları, kullandığımız şapkaların çeşitliliği ve şirin görselliği ile ön plana çıkıyor ama maalesef ki yakın zamanda zam yedi ve bu listedeki en pahalı oyun. 

    4. Celeste

    Madeline’in Celeste Dağı’nın zirvesine yaptığı bu yolculuğa eşlik ettiğimiz Celeste, bence listedeki en zor platform oyunu. Sık sık hata yapıp öldüğünüz bu oyunda kontroller o kadar akıcı ve tepkisel ki asla oyunu suçlamıyorsunuz ve bu da tekrar tekrar aynı bölümü deneme isteği uyandırıyor. Başarılı pixel art grafiklere sahip olan Celeste son yılların en başarılı bağımsız yapımlarından biri.

    5. Max: The Curse of Brotherhood

    Silah yerine bize sarmaşıklar, platformlar ve ağaç dalları çizebilen bir kalem kullandığımız Max: The Curse of Brotherhood platform türüne farklı bir şeyler katmak isteyen bir oyun.. Kendine has görselliği, eğlenceli hikayesi, zevkli bulmacaları ve keyifli aksiyon sahneleriyle kesinlikle göz atmaya değer bir oyun. 


    Yorumlar (1)
    • Dolar 18 lira olmuş bilgisayar alınmaz bu devirde.

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.