Teneke Trampet'in yeni teklisi "Çocuk Oldun" Yayında!

Teneke Trampet'in yeni teklisi "Çocuk Oldun" Yayında!
  • 1
    0
    0
    0
  • “Bir baba nasıl bir çocuğa dönüşür”…
    Teneke Trampet’in dördüncü albümünün üçüncü teklisi “ÇOCUK OLDUN” Nana Yapım etiketiyle yayınlandı...

    Bir baba nasıl bir çocuğa dönüşür, tanıdığı hiçbir şey kalmaz, korku nasıl siner beyninin her köşesine? Beden tek başına ne yapar ruhu çekip gidince? Gerçeğin menteşeleri zaman ve mekan yerinden çıkınca? Gülmek ve konuşmak soğukta yiten nefes gibi sönüp gidince? Unutmak dahi unutulunca geriye ne kaldığını bilmek ister misiniz? Yalnızlık ve boşluk aklın o boşalan tahtına geçtiğinde neler olduğunu?

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/7mzr6AN0jbGtzUpFztyTtO?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    O hala ucuna kıyısına tutunmuşken, sevdiği insanın işittiği, ama itiraz edemeyeceği şekilde “bitti bitti” dediği o saniye… Umudun avucunu açıp kendini tutan yaşamı pes ederek bıraktığı o an… O anı merak ediyor musunuz? O halde bu şarkıyı muhakkak dinlemelisiniz…

    Selim Seven prodüktörlüğündeki Nana Yapım etiketiyle yayınlanan eserin kapak fotoğrafı Burcu Yılmaz imzasını taşıyor.

    İsmini Günter Grass’ın baskılar karşısında çocuk kalmayı seçmiş Oskar’ı anlattığı romanından alan grup, ilk albümü İzin Verme’deki nükteli ve neşeli itiraz şarkılarına ikinci ve üçüncü albümleri Olmaz ve Yeter’de dünyanın yanında insanın kendisini de sorguladığı sorularını katmıştı.

    Dördüncü albümleri ile Nana Yapım’a hoşgeldin dediğimiz Teneke Trampet’i dördüncü albümünde hem sorularını çeşitlendirirken hem de müzikal olarak daha önce açılmadığı sulara açılırken dinleyecek ve izleyeceğiz.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.