Audrey Hepburn'ün En Unutulmaz Moda Anları

Audrey Hepburn'ün En Unutulmaz Moda Anları
  • 2
    0
    0
    0
  • Breakfast at Tiffany's filmindeki unutulmaz görünümleriyle aklımıza kazınan Audrey Hepburn birbirinden şık görünümleriyle bir moda ikonu olmayı başarmıştır. Zarafeti öne çıkaran sade ve klasik seçimleriyle her zaman ilgi çekmeyi başaran Audrey'nin ikonik görünümlerine gelin hep beraber göz atalım.

    Breakfast at Tifanny's 

    Oyuncu Breakfast at Tiffany's için bir tanıtım çekiminde, kariyeri boyunca iş yaptığı tasarımcı Hubert de Givenchy'nin siyah bir kokteyl elbisesini ve dramatik geniş kenarlı bir şapka giydi. Küçük Siyah Elbise, Hepburn'ün tekrar tekrar başvurduğu bir parça oldu ve sonsuza kadar gardrop temeli olarak kabul edilmesini sağladı. 

    Siyah Givenchy elbise, inci kolye ve eldivenle yapılan görünüm şüphesiz ki tüm zamanların en ikonik görünümlerinden biridir. 

    Oscars

    Roman Holiday filmiyle En iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Audrey ödül töreninde beyaz dantelden yapılmış tam kloş etekli bir Givenchy elbise giymiştir. Bu görünüm tüm zamanların en ikonik Oscar görünümlerinden biri olarak kabul edilir. 

    Sabrina 

    Bir başka Hupert de Givenchy elbisesi bu kez Sabrina filminin tanıtım görselinde siyah işlemeli straplez bir elbise.

     

    Audrey, kapri pantolonlar, dar kazaklar ve babetlerden oluşan mükemmel beatnik gardrobu giyen Sabrina için yapılan bir başka tanıtım çekiminde bazen en basit bakışların bile çarpıcı olabileceğini kanıtladı. 

    JFK Havaalanı 

    Aktris, görev dışı gardrobuna geldiğinde kalıcı klasiklere yatırım yaptı. 1968 yılında New York'taki havaalanına gelirken düzgün yakalı şık bir deve rengi ceket ve yuvarlak çerçeveli güneş gözlüğü ile resmedildi. 

    Andrea Dotti ile Düğünü

    İkinci evliliği olan Andrea Dotti ile olan düğününde şık bir baş örtüsüyle eşleştirilmiş yeni, moda öncüsü mini etekli bir gelinlik giydi. Bu minimal tarzdaki gelinlik bugün biraz farklı bir model arayan gelinler için ilham kaynağı olarak gösteriliyor. 

    My Fair Lady 

    Aktris, My Fair Lady'de Eliza Dolittle'ı oynamak için bu boncuklu Givenchy elbisesini giymişti. Görünüm, Kendall Jenner'ın şu anki Givenchy kreatif direktörü Matthew Williams tarafından tasarlanan 2021 Met Gala elbisesine ilham oldu. 

    Filmin en ünlü moda anlarından biri Hepburn'ün Doolittle olarak Ascot yarışlarına efsanevi kostüm tasarımcısı Cecil Beaton'ın eseri olmuştur. ,

    Kew Bahçeleri 

    Hepburn, genç yaşlardan itibaren keskin bir moda anlayışı göstermiştir. Oyuncu, 21 yaşında Kew Bahçelerinde bir fotoğraf çekimi için klasik kortlu kareli kuşak elbise, dirsek boyu eldivenler ve bir bere ile poz verdi. 

    Kocası Mel Ferrer'la 

    Kısaltılmış kapri pantolonlar ve yüksek boyunlu üstler, genellikle klasik bale ayakkabılarıyla eşleştirilen iki Audrey Hepburn stili imzasıydı. Ayrıca 1955'te İtalya'da eşi Mel Ferrer'le çift stilini koordine etme konusunda eğlenceli bir tutku sergiledi. 

    Palmiye Korusu

    Başka bir tatlı ve basit stil anında aktris, bir palmiye korusunda bir mektup yazarken resmedildi. Beyaz midi etek ile kareli kayık yakalı bir üst giymiş ve güneş şapkası yanında durmuştu. Bu görünüm yazın etkinliklerde tercih edebileceğiniz güzel doğal bir görünüm olabilir. 

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.