Scarlett Johansson, Marvel'a Geri Dönmeyi Düşünmüyor

Scarlett Johansson, Marvel'a Geri Dönmeyi Düşünmüyor
  • 1
    0
    0
    0
  • Scarlett Johansson Marvel sinematik evrenine Iron Man serisinin ikinci filmi ile dahil olmuştu. Neredeyse ana hikayeye katkısı olan her filmde rol aldı ve Avengers: End Game filminde de ölmüştü. Daha sonra tabii ki kendi solo filmi için geri döndü ve bir kez daha kamera karşısına geçti.

    Film 2021 yılında izleyici ile buluştu ve Marvel'ın End Game filmi ile döneminin bittiğini öne süren birkaç eleştirmen bunu "Gişe Filmi" olarak yorumlamıştı. Bugün bizim konumuz tabii ki Black Widow filmini tartışmak değil. Bizim konumuz Scarlett'in Marvel ile olan yolculuğu bitti mi? Bu sorunun cevabını aramak. Marvel'ın çoklu evrenler hamlesi birçok karakterinin geri dönebileceğini gösterse de Scarlett Johansson, Black Widow rolünü yeniden üstlenmeye istekliği olmadığını açıkça belirtiyor. 

    Gwyneth Paltrow'un The Goop Podcast'ine katılan yıldız, Avengers'ı "yetişkin yaz kampı" olarak tanımladı ve "26 yaşındaydım, bekardım ve eğlenceliydi" diyerek hayatının o döneminden memnun olduğu belirtti. Günümüzde MCU'ya yeniden dahil olmak konusunda ise şunları söyledi:

    "Ben bitirdim. Bölüm bitti. Yapmam gereken her şeyi yaptım. Ayrıca, geri dönüp on yıldan fazla bir süre boyunca bir karakteri tekrar tekrar canlandırmak çok eşsiz bir deneyim… [Kevin Feige] sinemayı, hikaye anlatıcılığını çok seviyor. O gerçekten bir hayran."

    Johansson daha sonra Paltrow'un Marvel filmleriyle vedalaşıp vedalaşmadığını sordu. Paltrow, Pepper Pots'un yaşadığını ve dolayısıyla bir geri dönüşü hemen es geçemeyeceğini söyledi: "Sanırım. Demek istediğim, bana her zaman bunu sorabilsinler diye ölmedim." Johansson da bu cevaba Pepper'ın bir noktada mutlaka geri döneceğini düşündüğünü söyleyerek karşılık verdi.

    Scarlett Johansson, "Black Widow"un pandemi nedeniyle sinemalarla aynı anda Disney+'ta yayınlanmasına karşı, filmin hasılatından alacağı pay azalacağı için, Disney'e dava açmıştı. Sonunda gizli tutulan bir antlaşma ile sorun çözülmüş gibi görünüyordu ve Kevin Feige, Black Widow'dan ayrı bir proje için Johansson'la görüştüğünü duyurmuştu.

    Bu projeyle ilgili şimdilik herhangi bir görüşme yok gibi duruyor. Diğer yandan, bu Johansson'ın Marvel'a oyuncu olarak döneceğinin işareti olmayabilir. "Black Widow"un yürütücü yapımcılığını üstlenerek Marvel oyuncuları içinde bir ilke imza atan Johansson, yapımcı kimliğiyle MCU'nun bir parçası olmaya devam edebilir fakat onu bir daha Natasha karakterini canlandırırken göremeyeceğiz muhtemelen.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.