Şekersiz “Unuturum Mükemmel Kokunu” ile Geri Döndü

Şekersiz “Unuturum Mükemmel Kokunu” ile Geri Döndü
  • 0
    0
    0
    0
  • Uzun bir aradan sonra Garaj Müzik etiketli yeni single çalışmaları “Unuturum Mükemmel Kokunu” ile yeniden yayında olan Şekersiz, tüm dijital platformlardaki yerini aldı. 

    Şekersiz’in solisti ve söz yazarı Yunus Emre’nin 2018 yılında yazdığı “Unuturum Mükemmel Kokunu”, doğru zamanda doğru bir sound ile kaydedilmeyi beklemiş, melodik yönü çok kuvvetli bir şarkı. Yunus Emre’nin yıllar içinde aranjesini yaptığı ve şimdiki haline getirdiği şarkının sound’u tamamen analog bir sistem ile eski ekipmanlar kullanılarak, elektronik müzik ile akustik müziği birleştirerek oluşturulmuş.

    Şarkı ayrılık acısını anlatan klasik bir aşk şarkısı olma özelliği taşırken, sevgilinin kokusunu unutmanın nasıl acı verici bir süreç olduğunu dinleyiciye anlatan sözleri, şarkının melodisine uygun olarak tüm parça boyunca ritmik bir şekilde ilerliyor.

    80’li-90’lı yılların analog synthesizerları, pre amfileri, tüplü mikrofonları ve kayıt teknolojileri ile kaydedilen şarkı, kendi ruhuna uygun olarak samimi bir sound’la dinleyicilere sunuluyor.

    Prodüktörlüğünü Furkan Karadeniz’in yaptığı şarkının mix ve mastering işlemleri Levent Büyük tarafından yapıldı. Kapak tasarımı ise Büşra Özdemir’e ait.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.