GECE YARISI KÜTÜPHANESİ

GECE YARISI KÜTÜPHANESİ
  • 1
    0
    0
    0
  • ALINTI:
    " Her yaşam milyonlarca seçim ihtiva eder. Kimi büyük, kimi küçük. Fakat bir kararın yerine başka bir karar geçtiğinde, bütün sonuçlar değişir. Dönüşü olmayan bir sapma gerçekleşir.
    Ne kadar çok olasılık varsa, o kadar çok hayatın vardır. Farklı seçimler yaptığın hayatların vardır. Yaptığın farklı seçimler farklı sonuçlara yol açar. Tek bir şeyi bile farklı yapmıs olsan, farklı bir yaşam öykün olacaktı. "
    .
    .
    .

    YORUM:
    İnsanın anlam arayışı kendine büyük yük olurmuş ama insan yine de o anlamı aramaktan vazgeçmezmiş. Buna umut diyebilir miyiz? Güzel şeylerin olabileceğine dair bir arayışa giriyor olabilir miyiz. Ve sonunda bu yolculukta kayıp bir zihne mi dönüşürüz.
    Düşünün ki şu an ki hayatınızda bir an da onlarca hayatınızı yaşadığınızı ve izlediğinizi görüyorsunuz. Nasıl hissederdiniz? Nora binlerce hayatı bir kütüphanede yaşadı. İyi kötü bir sürü hayat. Bazen mükemmel hissederken bazen de intihar deneyimlerine yeltendi. Çoğu istediği işi ve mesleği yaptı. Istediği insanlarla yaşadı. Bunların tam tersi de gerçekteşti. Ama Nora sonunda yine kendini tatminsiz buldu. Hayatlar arasında sürekli gidip gelerek kendi arayış yolculuğuna çıktı. En sonunda yaşayacağı bir hayatı kalmadığına kendini inandırmaya çalışırken Bayan Elm ona şunları söyledi.
    "daha yaşayabileceğin sonsuz hayatlar var."
    Belki de Nora yolunu kaybetmişti ve bu yüzden yaşamak istediği hayatı bulamıyordu.
    Uzun zaman sonra okuduğum en sürükleyici kitaptı✨

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.