Türkiye’de Çok Sevilen Grup Cigarettes After Sex Yeni Teklisini Yayınladı. 🚬

Türkiye’de Çok Sevilen Grup Cigarettes After Sex Yeni Teklisini Yayınladı. 🚬
  • 0
    0
    0
    0
  • Dark Vacay
     
    X Partisan Records Etiketiyle 12 Temmuz’da Yayında!

    Geçtiğimiz ay (CAS) Cigarettes After Sex 12 Temmuz’da yayınlayacakları yeni uzunçaları X’i Madison Square Garden ve Londra O2 Arena gibi dünyanın ikonik mekanları ve tarihi sonradan açıklanacak Kore, Hindistan, Singapur, Tayvan Arap Emirlikleri ve Güney Amerika turları ile duyurmuştu. 
     
    Bugün ise beklenen albümlerinden her zaman olduğu gibi büyüleyici, grup lideri Greg Gonzalez’in her duyguyu romantik bir şekilde işlediği yeni teklileri “Dark Vacay”i yayınladı.  
     
    Parça, Prag'da koşuşturan, baş döndürücü ve sarhoş bir haldeki hedonistik Avrupa turnesi anılarını, eski aşkıyla yakın zaman önce yollarda ortaya çıkan yeni deneyimleriyle birleştiriyor. Şöyle açıklıyor Greg: “Bu şarkı birkaç yıl önce yaşadığım bir aşk hakkında. Birlikte tura çıktık ve tüm bu harika yerlere gidebilecek kadar şanslıydık, ilk başta çoğunlukla eğlendik. Tur devam ettikçe her şey dağılmaya başladı ve sonunda ayrıldık. Çok geç olmadan çevremizdeki tüm güzellikleri bir şekilde görebilmeyi diledim..."
    "Tejano Blue"nun piyasaya sürülmesi, yeni albüm X'in ve dünya turunun duyurulmasından bu yana, CAS, Times Square’de dijital bir reklam panosunda yer almasının yanı sıra 43 ülkenin Spotify New Music Friday çalma listesinde yer aldı ve single kısa sürede 20 milyon dinlemeye ulaştı. CAS, şu anda aylık 25 milyondan fazla dinleyiciyle platformda dünyanın en çok dinlenen 250. sanatçısı.
     
    X LP
    Ön Sipariş
     
    CAS - "Dark Vacay"
    Dinle
     
    CAS- "Tejano Blue"
    Dinle
     
    X's ile birlikte, CAS sadece günümüzün önde gelen indie gruplarından biri olarak değil, aynı zamanda süperstarlığa giden alışılmadık yolda modern zaman sanatçıları için başarı tanımını yeniden şekillendirmeye yardımcı olup, tüm türler arasında küresel olarak en başarılı gruplardan biri olarak konumlanıyor. 
    "Dark Vacay" bugün tüm dijital platformlarda yerini aldı ve CAS’ın yeni LP'si X's, Partisan Records etiketiyle ve Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğinde 12 Temmuz'da yayınlanıyor.

    X ŞARKI LİSTESİ
     
    1. X's
    2. Tejano Blue
    3. Silver Sable
    4. Hideaway
    5. Holding you, Holding me
    6. Dark Vacay
    7. Baby Blue Movie
    8. Hot
    9. Dreams From Bunker Hill
    10. Ambien Slide
     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.