Harley Quinn: Breaking Glass'ın Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Harley Quinn: Breaking Glass'ın Tanıtım Videosu Paylaşıldı
  • 0
    0
    0
    0
  • Harley Quinn'in yeni çizgi romanı Harley Quinn: Breaking Glass'ın tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoya göre bu seferki hikaye öncekilerden farklı görünüyor ve birçok DC karakteri yer alıyor. DC'nin popüler karakterlerinden aslen kötü bir karakter olan Harley Quinn'in yeni hikayesinin konusu şu şekilde:

    Harley, Mama olarak bilinen ‘drag queen’in (kadın gibi giyinen erkek) sahibi olduğu karaoke kulübünün üstündeki virane bir apartmanda yaşayan isyankâr, açık sözlü ve sert bir çocuktur. Karaoke bar, mahalleyle birlikte kentsel dönüşümün bir parçası hâline gelince Harley’nin önüne iki seçenek çıkar: ya mahalleyi yaşanabilecek daha güzel bir yer yapmak isteyen lise arkadaşı Ivy’ye katılacak ya da Gotham şirketini alaşağı etmek isteyen Joker’e katılacaktır.”

    Son zamanlarda anti kahraman rolüne bürünen Harley Quinn'in yeni grafik romanın öyküsü, Eisner Ödüllü Mariko Tamaki tarafından yazıldı ve Steve Pugh tarafından görselleştirildi. Breaking Glass'da Harley Quinn dışında göreceğimiz karakterler arasında Poison Ivy ve onun Peri Annesi (Fairy God Person) Mama da yer alıyor. https://youtu.be/oIkDU-RqSEY Kaynak

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.