Epic Games "Acil Bakım" Nedeniyle Fortnite Sunucularını Geçici Bir Süre Çevrimdışı Bıraktı!

Epic Games "Acil Bakım" Nedeniyle Fortnite Sunucularını Geçici Bir Süre Çevrimdışı Bıraktı!
  • 0
    0
    0
    0
  • Şu anda bir Fortnite maçı bulmakta zorlanıyorsanız, bu yalnız sizinle ilgili bir durum değil. Oyunun geliştiricisi Epic Games, oyunun sunucularını "Acil durum bakımı" için geçici süreliğine erişime kapattı. Epic Games, sunucuların ne zaman geri geleceği konusunda tahmini bir süre açıklamasa da sorun potansiyel olarak ciddi görünüyor.

    Son zamanların oldukça ilgi gören oyunları arasında olan "Fortnite" dün akşam sunucularını geçici olarak kapattı. Bu durum Fortnite oyuncularının tepkisini fazlasıyla çekti. Sunucuların ne zamana kadar çevrimdışı kalacağı konusunda tahmini bir süre vermeyen "Epic Games" resmi twitter hesabından tüm oyunculara mağduriyetlerinden ötürü bir özür ve bilgilendirme mesajı yayınladı.

    Acil bakım nedeniyle sunucuları çevrimdışı konuma getiriyoruz. Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Sunucuların ne zaman geri geleceği hakkında bir bilgimiz yok. Durumu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Epic Games; oyun içi hataların oyuncuların oyun deneyimlerini olumsuz etkilediğini ve bazı oyuncuların, oyuna giriş yapmasını engelleyen sorunlarla karşılaştıklarını bildiklerini ve bunu düzeltmek istediklerini belirtti. Sunucu durum detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

    Oyunun en son çıkan geniş kapsamlı güncellemesi yeni yayınlandığı için, sunucu kesintisi Fortnite için çok talihsiz bir zamanda geldi. Güncellemeyle beraber diğer eklentilerin yanı sıra, yeni Port-a-Fort eşyası, saniyeler içinde bir Fortress yapmanıza imkan vererek oyunun potansiyel gidişatını değiştiren bir öğe olarak oyuna eklenmişti. Yama notlarının tümüne buradan  göz atabilirsiniz.

    https://youtu.be/53485ZbOXf4

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.