Hearthstone'un Kalbi Ben Brode Blizzard'dan Ayrıldı!

Hearthstone'un Kalbi Ben Brode Blizzard'dan Ayrıldı!
  • 0
    0
    0
    0
  • Hearthstone oyun yöneticisi Ben Brode, Blizzard'dan ayrıldı. Brode, yaptığı sürpriz duyuruda " yeni bir oyun yapım şirketi kurarak hayallerinin peşinden gideceğini belirtti.

    Warcraft evrenindeki karakterlerden oluşan kartlarla oynanan Hearthstone, sürekli yenilenen mekanikleriyle World of Warcraft tutkunları için oldukça zevkli bir kart oyunu. Oyundaki temel amaç minyonlardan, büyülerden ve silahlardan oluşan kartlarla başlangıçta 30 canı olan rakibinizi mağlup etmek. Ayrıca kart ilustrasyonlarının de oldukça başarılı olduğu söylenebilir.

    Eğlenceli kart oyunu Hearthstone’un yapımında ve gelişiminde büyük pay sahibi olan Ben Brode, Blizzard Entertainment ile yollarını ayırdı. Yaptığı açıklamada Blizzard'dan ayrılıp yeni bir oyun firması kurma hayalinin peşine düşeceğini açıklayan Brode; " Blizzard'da 15 yıl ve Hearthstone'da yaklaşık 10 yıl çalıştıktan sonra yeni bir yolculuğa çıkmaya inanılmaz derecede zor karar verdiğini söyledi.

    Brode, 20 yaşındayken bir test kullanıcısı olarak katıldığı Blizzard'daki uzun çalışma kariyerini bırakmanın oldukça zor olduğunu ve bundan üzüntü duyduğunu açıkladı. “Çok fazla insana ulaşan bir oyun” diye söylediği Hearthstone ile gurur duyduğunu da ekleyen Brode, arkasındaki takıma sonsuz teşekkürlerini sunarak ekibiyle de gurur duyduğunu açıkladı. "Son 10 yıl boyunca bu kararı vermek adına gel-gitler yaşadığını yazdı ve "Heartstone ekibinin bir üyesi olmanın harika bir şey olduğunu belirtti.  

    Brode, yeni girişimini "çılgın risk" olarak nitelendirse de, yeni bir maceraya atılmaktan heyecan duyduğunu açıkladı. “Yazmayı, programlamayı ve aslında bir şeyler yaratmayı sabırsızlıkla bekliyorum” diye de ekledi. "Blizzard'a, ona Heartstone ekibinin bir parçası olma adına şans verdiklerinden ötürü teşekkür etti. Ayrılmasının sonrasında endişelen Heartstone hayranlarıyla da konuşan oyun geliştiricisi, Hearthstone ekibinin 80’nin üzerinde insandan oluştuğunu ve tüm geliştirmeleri en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.

    Kaynak:https://www.pcgamer.com/hearthstone-game-director-ben-brode-is-leaving-blizzard/ 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.