DreamHack Open Austin Şampiyonu Space Soldiers Oldu!

DreamHack Open Austin Şampiyonu Space Soldiers Oldu!
  • 0
    0
    0
    0
  • Son dönemde ne yapacağı merak konusu olan ve DreamHack Open Austin 2018’e taraftarlarının kafasında soru işaretiyle giden Space Soldiers, etrafındaki kara bulutları dağıttı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Texas eyaletinde gerçekleşen organizasyonda baskın bir performans ortaya koyan temsilcimiz, organizasyonu şampiyonlukla tamamlamayı başardı.

    B grubunda başladı

    DreamHack Open Austin’de yer alan 8 takımdan biri olan Space Soldiers, organizasyona B grubunda başladı. Rogue, OpTic ve compLexity ile birlikte aynı grupta yer alan SS, gruptan ikinci olarak çıkmayı başararak adını son dörde kalan takımlar arasında yer alırken, diğer grubun birincisi Heroic ile eşleşti. Heroic serisini 19-16 ve 16-11 gibi skorlarla almayı başararak adını finale yazdıran temsilcimiz, finalde, Fragters’ı 2-1 ile geçen Rogue ile karşılaştı. Haritalarda bir oraya bir buraya giden karşılaşmada rakibine üstünlük kurmayı başaran takımımız, seriden 2-1’lik galibiyetle ayrılarak şampiyon olmayı başardı.

    Ezici galibiyet

    Mirage haritasını 8-16’lık skorla geçerek seriye 1-0 önde başlayan Space Soldiers, hemen ardından gelen overpass haritasında 16-5 gibi net bir skorla kaybetti. Şampiyonun belirleneceği final haritası olan inferno’ya çok daha rahat bir şekilde başlayan takımımız, bu haritadan 16-2 gibi ezici bir skorla galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.   Başarılarının devamını diliyoruz!

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.