The Walking Dead: The Telltale Definitive Series Geliyor!

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series Geliyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • The Walking Dead hayranlarına güzel bir haberimiz var! Skybound Games, The Walking Dead'in 4 sezonunun da bulunduğu, kutulu bir paket hazırladığını duyurdu. Bilindiği üzere, Kasım 2018'de oyun dünyasına veda eden Telltale Games'in en başarılı yapımı olan The Walking Dead serisinin son sezonunun tamamlanamayacağını öğrenen hayranların, sosyal medyada yarattığı sansasyondan sonra, Skybound Games, bir süper kahraman edasıya oyunu koruyucu kanatlarının altına almıştı. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series paketi üç farklı çeşitten oluşmakta ve her paket farklı ek materyallere sahip. Paketlerin her biri 4 ana sezonu ve ek olarak The Walking Dead: Michonne oyununu kapsıyor. Ayrıca koleksiyon, hem grafiksel olarak hem de oynanış biçimi olarak iyileştirmelere, 10 saatlik yapımcıların yorumlarına, kamera arkası görüntülere, müzik oynatıcısına ve çok daha fazlasına sahip. Bu arada, üç çeşit Koleksiyoncu Paketleri de ön satışa sunulacak. Paketlerin içerikleri ise şu şekilde:
    • Protector Pack ($99.99): Oyun içeriği, dijital bonuslar, bir Ericson School for Troubled Youth tişörtü, Clementine ve Lee emaye pinleri, bir adet Kenny şapkası, Clementine matruşkaları ve bir adet Disco Broccoli oyuncağı.
    • Guardian Pack ($249.99): Protector Pack'teki bütün eşyaları içeren ve Still Not Bitten takımının altın damgalı imzalarının bulunduğu bir kutu, bunlara ek 10 inçlik Clementine ve Lee figürü ve artist Eric Zawadzki'ye ait "18x24" boyutlarında bir görsel.
    • Signature Pack ($349.99): Her iki paketteki içeriklerin bulunduğu imzalı kutu, Still Not Bitten takımının, ses sanatçılarının ve The Walking Dead'in yapımcısı Robert Kirkman imzalarının bulunduğu bir görsel. (Bu kutudan yalnızca 100 tane bulunuyor.)
    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, şu anda Skybound Games'in web sitesinden ön satışa sunulmuş durumda. Bütün Koleksiyoncu Paketleri ise 31 Mayıs'ta çıkış yapacak.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.