En Sevilen Spider-Man Kostümleri 02

En Sevilen Spider-Man Kostümleri 02
  • 0
    0
    0
    0
  • Daha önceki "En Sevilen Spider-Man Kostümleri 01" adlı yazımızı okumadıysanız, sizi önce oraya almak isteriz. Çünkü bu yazı "En Sevilen Spider-Man Kostümleri 01"'in devamıdır. İlgili haberler : Spider-Man Geri Döndü!Tüm Zamanların En İyi Çizgi Roman Kötüleri - Tüm Zamanların En İyi Çizgi Roman Süper Kahramanları - MCU’da Örümcek Adam’ın Yerini Alabilecek 10 Süper Kahraman

    6. Future Foundation Suit

    Future Foundation'a ait olan kostüm, Johnny Storm'un son arzusunun ve vasiyetinin bir parçası olarak Spider-Man'e Future Foundation'a katıldıktan sonra verilen bir kostümdür. Future Foundation'in çoğu üyesi Spider-Man'inkiyle aynı işleve sahip bir kostüm giyerler.

    5. Anti-Ock Suit

    Oyunda Pax'ın Bello görevinin başlangıcında oyunculara verilen ve görev ilerlemesiyle verilen birkaç bedava takımdan biri.

    4. Classic Suit (Repaired)

    Oyuna başlarken giydiğimiz kostüm olan Classic Suit, ilk görev sonrası hasar alır. Oyuncular isterse bu kostümü onarabilir ve tekrar kulanabilirler. Bu kostüm de oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş.

    3. Stealth "Big Time" Suit

    Peter Parker tarafından Horizon Labs'da yaratılan Spider-Man kostümüdür. Kostüm, Hobgoblin’in sonik çığlıkları ile savaşmak için tasarlanmıştı.

    2. Stark Suit

    Temel Spider-Man kostümü üzerine kurulu olan Stark Suit, adından da anlaşılacağı gibi Tony Stark tarafından yapıldı ve Peter Parker'a verildi.

    1. Iron Spider Armor

    Diğer adı A17 olan kostüm, Peter Parker'ın Avenger olarak kullanması için Tony Stark tarafından tasarlanmış ve yapılmıştır. KAYNAK 1 2 3

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.