Bağımsız Oyun Önerileri 06 – itch.io

Bağımsız Oyun Önerileri 06 – itch.io
  • 0
    0
    0
    0
  • Bir önceki yazıda 2019 Epic MegaJam kazananlarından bahsetmiştik. Bir iki tanesini deneme fırsatım oldu ve oldukça güzel yapımların olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Fırsatınız varsa bakmadan geçmeyin derim. Epic MegaJam Kazananları Bu hafta ise bir tanesi Ata'nın önerisi olan üç güzel yapımla daha karşınızdayız. Twisted Tales, Tomb Raider Formenthera, Krusty Zombies. İlgili haberler : Oyun Dünyasına Yeni Girenler İçin Oyun Rehberi - Steam Oyun Festivalinden Öneriler - Assassin’s Creed Odyssey Bu Hafta Sonu Ücretsiz!

    3. Twisted Tales

    Öncelikle tavsiyesi için editörlerimizden Ata'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Twisted Tales eğlenceli mi eğlenceli, güzel bir aksiyon\platform oyunu. Belki oyunda moralinize bozacak tek şey ölünce bölümün en başından başlıyor olmak. En azından arada bir checkpoint alanı olsa fena olmazdı sanki. Şirin mi şirin, gözlerinde yıldırımlar çakan Scarlett ile başlıyoruz oyuna. Toplamda 30 bölüm bulunacak yapımda, şuan beta'da olduğu için ilk 10 bölüm oynanabilir durumda.

    2. Tomb Raider Formenthera

    Lara Croft'un en yeni macerası. Gizemli bir tesiste gerçekleri açığa çıkartmak için, oradan buraya atlıyor, güvenlik görevlilerinden kaçıyor ve tesisin derinliklerine, gizemin kalbine doğru yol alıyoruz. Bulduğu ipuçlarının peşinde olan Lara, bu gizemli tesiste neler bulacak? Ölümle sonuçlanacak ufak tefek buglar ve kafanızı karıştıracak güzel yolların yer aldığı Formenthera sizi bekliyor.

    1. Krusty Zombies

    SüngerBop ve Call of Duty zombi modunu seven biriyseniz bu oyunu sevmeme gibi bir ihtimaliniz olmamalı. Bikini kasabasında zombilere karşı hayatta kalmaya çalıştığımız bu yapım sizleri oldukça sevindirecek. Oynarken bana Call of Duty atmosferini yaşatan bu yapımı kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Sanırım bu yapım için puanlama sırasında pek objektif olamayacağım.
    • Twisted Tales : Oyun Süresi:4, Eğlence:4, Oynanabilirlik:4 = 12/15
    • Tomb Raider Formenthera : Oyun Süresi:3, Eğlence:4, Oynanabilirlik:3 = 10/15
    • Krusty Zombies : Oyun Süresi:3, Eğlence:5, Oynanabilirlik:5 = 13/15

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.