Manga, Son Feci Bisiklet, TNK, ve tabii ki Pilli Bebek. Bu dört grubun aslında iki ortak paydaları vardı; Ankara ve müzik.

Yıllarca Mangayla bir kadın çizdik, Pilli Bebekle yine bana haram geceler dedik. Şimdi de güzel Ankara'nın yetiştirdiği, çok genç ve inanılmaz yetenekli bir grupla "Dünya bir başka dönüyor güzelliğini içtikçe" deme zamanı. Huzurlarınızda; MELANOM!

Onları 22.Fizy Liseler arası Müzik Yarışmasında Duman'ın Yanı başımdan parçasını coverlamalarıyla tanıdık. Daha parçaya girer girmez, vokalde Ulaş Özdemir'in sesini hayranlıkla dinledik ve "Bu çocuk 16 yaşında olamayacak kadar iyi" dedik. Daha sonra eşsiz sololarıyla gitarda Buğra Tonga'ya hayran kaldık. Heyecanla yeni işlerini beklerken onlar coverlarına devam etmeye, ve bir de kendi şarkılarını yayımlamaya başladılar. Günümüzün deyimiyle "underrated" gibi görünseler de bu çocukların isimlerini çok duyacak gibiyiz.Gerek sahne performansları, gerek dostlukları, gerek azim ve çalışmalarıyla, geleceğin büyük bir rock grubunun doğuşuna tanıklık eder gibiyiz. Bu yoldan hiç sapmamanız dileğiyle, yolunuz apaydınlık olsun. İYİ Kİ VARSINIZ!

*Benim en beğendiğim "Toprak Yağmura" coverlarını buraya bırakıyorum.

Bu kadar konuşup da kendi parçalarını paylaşmamamız haksızlık olurdu. Ve karşınızda; Melanom- Ay Düğümü!

Keyifli dinlemeler!