Private Division'dan Yeni Oyunlar İçin Büyük Adım

Private Division'dan Yeni Oyunlar İçin Büyük Adım
  • 4
    0
    0
    1
  • Gelişmekte olan üç yeni oyun, sektörün önde gelen yaratıcı yeteneklerinden gelecek oyunlarla etkileyici portföyünü büyütecek.

    Two Interactive Software, Inc.'in yayın şirketi olan Private Division, bugün yaptığı bir duyuru ile en iyi bağımsız geliştiriciler Moon Studios, Geeks League ve Roll7 ile üç yeni oyunun dağıtım sözleşmesini imzaladıklarını açıkladı. Bu ortaklıklar, Kerbal Space Program franchise'ı, The Outer Worlds, Ancestors: The Humankind Odyssey ve Disintegration'ı içeren Private Division'ın oyun portföyünü genişletecek. Private Division, sektörün önde gelen yaratıcı yeteneklerini güçlendirip destekleyerek, vizyonlarını hayata geçirmeye ve dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere ulaştırmayı amaçlar.

    Private Division Başkanı ve  Yönetici Başkan Yardımcısı Michael Worosz, “Moon Studios, Geeks Ligi ve Roll7 ile ortaklığımız ile Private Division, oyun kataloğunu dünyanın dört bir yanındaki oyun endüstrisinin en iyi yaratıcı yetenekleri ile geliştirmeye devam ediyor” dedi. “Yaratıcı vizyonlarını bir sonraki seviyeye taşımak için gereken desteği sağlamak adına bu deneyimli geliştiricilerin yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

    Thomas Mahler ve Gennadiy Korol tarafından 2010 yılında kurulan Moon Studios, eleştirmenlerce beğenilen Ori and the Blind Forest ve Ori and the Will of the Wisps oyunları ile tanınan, BAFTA ödüllü bir stüdyodur. Dağılmış bir geliştirme (Distributed development) yapısında oluşturulan ve yönetilen stüdyonun ekibi dünyanın dört bir yanına yayılmış yayılmış endüstri lideri yeteneklerden oluşuyor. Private Division ile ortaklığı sonucu, Moon Studios zorlayıcı yeni bir aksiyon RPG oyunu üzerinde çalışıyor.

    Moon Studios'un kurucuları Thomas Mahler ve Gennadiy Korol, “Son on yıldır Ori serisini geliştirmek ekibimiz için harika bir deneyim oldu. Şimdi ise yeni bir aksiyon RPG ile vizyonumuzu daha da ileriye taşımanın heyecanını yaşıyoruz” dedi. “Başarımızı Moon Studios'ta kullandığımız 'yinelemeli cilalama' (iterative polish) sürecine bağlıyoruz ve şu ana kadar yarattığımız her şeyin üzerine yükselecek yeni oyunumuzu yaratmak için bu geliştirme tarzını sürdürüyoruz.”

    Trent Kusters, Blake Mizzi ve Ty Carey tarafından 2011 yılında kurulan League of Geeks, ufuk açıcı dijital masa oyunu Armello'nun ünlü geliştirici stüdyosudur. Melbourne'da bulunan League of Geeks, Private Division ile ortak çalışarak iddialı, yeni bir video oyunu ve fikri mülkiyeti (IP) ile stüdyonun yakaladığı başarıyı perçinleştirmek istiyor.

    League of Geeks'in kurucu ortağı ve direktörü Blake Mizzi, “Bizim için hem eleştirel, kültürel ve ticari açıdan başarılara sahip, hem de özel bir oyuncu topluluğunu bir araya getirip onları besleyen oyunlar geliştirmek aynı derecede önemli” dedi. “Bu ortaklık, daha önce geliştirdiğimiz her şeyin ötesinde bir şeyler yaratma hırsıyla birlikte stüdyonuzu büyütme fırsatı sağlıyor.”

    Roll7, Simon Bennett, John Ribbins ve Tom Hegarty tarafından 2008 yılında Londra'da kurulan BAFTA ve daha birçok ödüle sahip bağımsız bir stüdyodur. OlliOlli serisinin yaratıcısı Roll7, NOT A HERO ve Laser League oyunlarına da imza atmıştır. Şu anda ise Private Division ile birlikte akıcı oynanışa sahip, muhteşem oyunlar geliştirme görevlerini bir adım yukarı taşıyorlar.

    Roll7 Kreatif Direktörü John Ribbins, "Oyunlarımızdaki süper sağlam oyun hissi, son derece rafine edilmiş oynanış ve basit ama ustalaşması gereken mekanikler sayesinde oyuncularla iyi bir ritim tutturuyoruz" dedi. “Yeni oyunumuzda Private Division ile çalıştığımız için gerçekten heyecanlıyız ve oyunumuzu oyunculara ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz. Mevcut projemizin şimdiye kadar yaptıklarımızın iyisi olması adına yaratıcılığımız ve hevesimizin ölçeğini bir üst çıtaya yükseltiyoruz.”

    Bu geliştiricilerle yapılan iş birliği dahilinde, Private Division gelecekte her proje hakkında daha fazla ayrıntı sunacak. Üç oyunun hepsi şu anda erken geliştirme aşamasındadır ve henüz net çıkış tarihleri belirlenmemiştir. Bu oyunlardan en erkenin, Take-Two'nun 2022 mali yılından önce çıkması beklenmiyor.

    KAYNAK : Private Division Haber Bülteni


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.