Deşip Geçen Bir Dizi: Bojack Horseman.

Deşip Geçen Bir Dizi: Bojack Horseman.
  • 22
    0
    1
    17
  • Bojack Horseman, 6 sezonluk bir Netflix dizisi. Dizideki ana karakterleri seslendirenler arasında, Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins ve Aaron Paul gibi isimler bulunuyor. Başroldeki Bojack Horseman, bir zamanlar oldukça meşhur olan bir dizi oyuncusu. Bu sektörün kaçınılmaz sonunu yaşaması üzerine Bojack'in çocukluğundan başlayan travmaları gözler önüne seriliyor ve sezonlar ilerledikçe dizinin derinliği artıyor. Dizideki her karakter, birbirinden bağımsız ve bambaşka kişisel özelliklere sahip. Dizi boyunca bütün karakterler üzerinde yeterince duruluyor bu da, sadece boşroldeki Bojack ile değil, tüm karakterler ile bağ kurulmasına neden oluyor. 

    Dizi, başta medya olmak üzere, sistem, popülarite ve daha pekçok konuda, pekçok sektöre sağlam eleştirilerde bulunuyor. Yetişkinlikte yaşanan sorunların çocukluğumuzla, geçmiş yaşantılarımızla, genetiğimizle ilgisi olabilir mi diye sorgulatıyor.. Yapılan göndermeler, espriler o kadar yerinde ki, dizi kısa zamanda sizi içerisine çekmeyi başarıyor. 

    Görseldeki sahne dizideki en güzel bölümlerden birinden: Fish Out of Water.

    Dizinin soundtrackleri de oldukça başarılı. Favorimi de buraya bırakıyorum.

    ">

    Yazının burdan sonrası spoiler niteliğindeki sahnelerden oluşuyor. Spoiler yemeyi göze alıyorsanız yahut nasıl bir diziymiş bir bakayım diye düşündüyseniz devam etmekte özgürsünüz. Şimdiden iyi seyirler dilerim!

    ">
    ">
    ">
    ">

    Yorumlar (1)
    • İzlediğim en, en, en iyi dizi. Son bölümlerinde sinir ve duygusal yoğunluk yüzünden koşarak balkona sigara yakmaya gitmiştim. Yaklaşık 20dakika önce.

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.