Logitech G923 Trueforce İle Gerçekçi Yarış Deneyimi

Logitech G923 Trueforce İle Gerçekçi Yarış Deneyimi
  • 1
    0
    0
    0
  • Logitech yıllardır oyuncu ekipmanları konusunda en iyi markalardan birisi olarak biliniyor. Direksiyon konusunda G29 ve G920 ile epey beğenilen direksiyonları piyasada yer edindi. G923 bu direksiyonların arasına 2 yeni versiyonuyla katılıyor.

    2 yeni versiyondan birincisi XBox One ve PC destekli, ikincisi PlayStation destekli olarak geliyor. Direksiyonlarda 24 tuşlu bir sistem yer alıyor. Çekiş, tork, fren kuvveti gibi değerleri kontrol edebileceğiniz entegre tuşlara sahip. Ayrıca direksiyonun üzerinde yer alan LED ışıklar ile aracınızın hızını RPM değerinden direksiyon üzerinden takip edebiliyorsunuz. Bütün bu yetenekler tabi oynadığınız oyunun direksiyonu desteklemesine göre değişiyor. 

    Trueforce teknolojisi ile gerçekçi hissi sağlamak için gerekli kuvvet geri bildirimini alarak deneyimi geliştirmiş. Bunun üstüne dual clutch kalkış asistanı ile çok daha başarılı bir kalkış yapmanıza yardımcı oluyor. Oyunlar hakkında bilgi vermemiz gerekirse birçok yarış oyunu direksiyon olarak kullanmanıza izin veriyor ancak Trueforce teknolojisini destekleyen oyunlar; Assetto Corsa Competitzione, GRID(2019) ve Gran Turismo Sport olarak karşımıza çıkıyor. 

    ">

    Logitech G923 Trueforce direksiyonun fiyatı 399 Dolar fiyat etiketi ile Xbox/PC ve PlayStation için satışa çıktı.

    Kaynak-1 Kaynak-2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.