Samsung Unpacked 2020: Galaxy Tab S7 / S7+

Samsung Unpacked 2020: Galaxy Tab S7 / S7+
  • 1
    0
    0
    0
  • Samsung’un Apple iPad Pro karşısına çıkardığı Android tabletlerinin en yenileri Samsung Galaxy Tab S7 ve Tab S7+ tanıtıldı.

    Samsung Galaxy Tab S7 11inç boyutunda 2560x1600 çözünürlüklü LTPS TFT ekrana, Tab S7+ 12.4inç boyutunda 2800x1752 çözünürlüklü Super AMOLED ekran ile geliyor. Tab S7+ bu ekran boyutuyla Super AMOLED ekranlı en büyük cihaz olarak yerini alıyor. İki ekranda 16:10 oranlı 120Hz tazeleme hızına sahip.

    Samsung Galaxy Tab S3’ten beri AKG destekli dörtlü hoparlörlere sahip tablet Tab S7 ailesinde de yerini alıyor. Tabi bu dörtlü hoparlörler Dolby Atmos desteğini de aynı şekilde koruyorlar. Gücünü Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemcisinden alan tablet neyse ki bu tarafta Exynos işlemci kullanmıyor. Biliyorsunuz ki Exynos işlemcilerin göze çarpar seviyede performans farkı bulunuyor. Donanım detaylarına devam edersek 6/8GB RAM ve 128/256/512GB depolama alanına sahip olan tabletin ayrıca 1TB’a kadar arttırılabilir MicroSD kart desteği bulunmakta. 

    Samsung Galaxy Note 20 ailesinde olduğu gibi bu tablette de Xbox Game Pass Ultimate desteği bulunuyor. Bu sayede tabletten oyun indirmeye gerek kalmadan Xbox oyunları oynayabileceksiniz. Bu servise 15 Eylülden sonra erişebileceksiniz. 

    Tab S7 ailesi 10.090 mAh boyutundaki bataryadan gücünü alıyor. Tab S7+’ın 14 saate ve Tab S7’nin 15 saate varan video oynatma süresi olduğu iddia ediliyor. Ayrıca 45W Süper Hızlı Şarj desteği bulunuyor. Samsung Galaxy Tab S ailesinden bahsedip S-Pen’den bahsetmemek artık imkansız oldu. Note ailesi gibi S-Pen ile özdeşleşmiş tabletlerimiz büyük değişimlere ev sahipliği yapıyor. 

    120Hz tazeleme hızına 9ms tepki hızına sahip S-Pen eklenince iPad Pro’lardan farksız bir çizim deneyimi bekliyor. Çizim demişken tableti alan kişilere Clip Studio Paint uygulaması 6 ay boyunca ücretsiz kullanma hakkı veriliyor. Bu uygulamanın Android üzerindeki ilk versiyonu olması da ayrı bir detay. Unutmadan ekleyelim S-Pen, Apple’ın aksine harici para ödeyerek değil tablet ile birlikte geliyor. 

    Apple iPad Pro’ların Magic Keyboard’ları gibi Samsung da bu tableti için Book Cover Keyboard ürünü bulunuyor. Tasarım anlamında klavye daha çok Microsoft Surface tabletleri andıran klavyeli kılıf klavye tarafını ayırdığınızda tabletin arkasındaki kılıfı ile tabletin 165 dereceye kadar açılabilen ayağı olmaya devam edebiliyor. Bilgisayar deneyimi yaşatabilmek için ise tablet kendisine entegre Samsung DeX arayüzü ile Android tablet deneyimi yaşatıyor. Apple Magic Keyboard içinde eksikliği hissedilen fonksiyon tuşları da bu klavyede yerini alıyor. Ayrıca touchpad kısmı multi-touch yeteneklere kavuşmuş durumda. 

    Fiyat kısmına gelecek olursak Samsung Galaxy Tab S7 5,499TL, Samsung Galaxy Tab S7+ 6,999TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış durumda. 

    Kaynak-1 Kaynak-2 Kaynak-3


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.