Samsung Unpacked 2020: Galaxy Buds Live

Samsung Unpacked 2020: Galaxy Buds Live
  • 1
    0
    0
    0
  • Samsung’un ilginç fasülye tasarımlı gürültü engelleme yeteneklerine sahip yeni tamamen kablosuz kulaklığı Samsung Galaxy Buds Live tanıtıldı.

    Samsung yeni kulaklığında silikon kullanmadan Aktif Gürültü Engellemeli kulaklık tasarlamış. Bunu fasülyeye benzer kulağın içine oturan tasarımıyla pasif olarak ve gerekli mikrofonlar ile aktif olarak çözmüşe benziyor. 

    AKG ortaklığında geliştirilen 12mm boyutundaki hoparlörler güçlü ses çıkışı sunarken büyük sürücü ve bas kanalı sayesinde hava kanalında sorunsuz bir derin bass üretimini sağlıyor. İkisi dışta biri içte olmak üzere 3 mikrofonla gerek arama performansına gerek telefon görüşmelerinde temiz ses iletimine yardımcı oluyor. 

    Her biri 2.8gr olan kulaklıklar içlerinde 60mAh batarya bulunduruyor. Bu batarya 6 saate varan şarj süresi vaat ediyor. Kılıfta ise +15 saat şarj süresi bulunuyor. Bluetooth v5.0 sürümüne sahip olan kulaklık Scalable, AAC ve SBC codeclerini destekliyor. Sensör tarafında ise ivmeölçer, kızılötesi, hall, dokunma, tutma ve ses yakalama ünitesine sahip. Kulaklık PCM(Post Consumed Material) yani önceden kullanılmış materyallerden üretilmiş durumda.

    Fiyat konusunda ise kulaklık 1.299TL fiyat etiketiyle satışa çıkmış durumda. 

    ">

    Kaynak-1 Kaynak-2 Kaynak-3


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.