Arkham Oyunlarının Yapımcısından Suicide Squad Oyunu Geliyor

Arkham Oyunlarının Yapımcısından Suicide Squad Oyunu Geliyor
  • 2
    0
    0
    0
  • Geçtiğimiz hafta Twitter üzerinden attıkları tweet ile yeni oyunlarının duyurusunu yapan Rocksteady, hayranlar ile 22 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan DC FanDome etkinliğinde buluşmayı planlıyor.  DC FanDome, DC Comics tarafından gerçekleştirilecek olan 24 saat sürecek bir dijital canlı yayın etkinliği olacak. Çizgiromanlar, filmler, diziler ve görünüşe bakılırsa oyunlar hakkında yeni duyurular ile karşılaşacağımız etkinlik hayranlar için dop dolu gibi gözüküyor.

    Oyun hakkındakı bilgilerimiz ise oldukça kısıtlı. Rocksteady çapındaki bir stüdyo için, 5 yıl içerisinde sadece küçük çaplı bir VR oyunu (Batman Arkham VR) duyurmuş olmak oldukça uzun bir süre bu nedenle uzunca bir zamandır üstünde çalıştıkları bir proje olduğunu varsayabiliriz. Haziran ayında karışımıza çıkan domain sızıntıları, oyunun isminin "Suicide Squad: Kill The Justice League" olabileceğini öne sürmüştü. 2019'da farklı kaynaklardan gelen sızıntılar ise oyunun Destiny veya bu son baharda çıkış yapmaya hazırlanan Marvel's The Avengers gibi süregelecek bir online oyun olacağı yönünde. 

    Peki sizin beklentileriniz ne yönde? Rocksteady gibi single-player hikaye odaklı oyunlar yapmakta uzman olan bir stüdyonun çok oyunculu bir projenin altına girmesini heyecan verici buluyor musunuz?


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.