Antalya'da İlk Buluşma İçin Mekan Önerileri

Antalya'da İlk Buluşma İçin Mekan Önerileri
  • 4
    0
    3
    0
  • 1- Pablito Bistro

    2016 sonunda Akra Hotels'da bir hayalin gerçekleşmesiyle açılan Pablito Bistro, Antalya'nın en güzel mekanlarından biri. Mekanın en büyük avantajlarından biri oldukça geniş ve ferah olması. Geniş menüsü sayesinde de first date'iniz beklediğiniz gibi gitmiyorsa çabucak bir kahve içip kalkabilir ya da yemek yedikten sonra mekanın güzel balkonlarından birinde oturup gün batımını izlerken kokteylinizi yudumlayabilirsiniz!

    Adres: Lara Cd. No:24, 07100 Muratpaşa/Antalya

    Görseller: @pablitobistro

    2- Il Vicino Pizzeria

    Pizzaseverlere özel mekan önerisi! Antalya'da yiyebileceğiniz en güzel pizzaları yerken bir yandan da şarabınızı yudumlayarak oldukça romantik bir ilk buluşma yaşayabilirsiniz. Ayrıca mekana yalnızca pizzalarıdan dolayı değil atmosferinden dolayı da aşık olabilirsiniz.

    Adres: Tuzcular Paşa Cami Sokak, Hamam Ar. No:12 Muratpaşa/Antalya

    Görseller: @negezdinizbe @ilvicinopizzeria_

    3- Macropus Coffee

    Antalya'da bulunması zor olan bir şey varsa o da iyi bir kahvecidir. Antalya'nın bu eksiğini büyük ölçüde karşılayan mekan first date için de oldukça risksiz ve işler iyi giderse "bir kahvenin 40 yıl hatırı var" klişesinin kullanılması için de oldukça elverişli! Yalnızca kahveleri değil tatlıları da ayrı güzel olan Macropus oldukça sıcak bir ortama sahip, giderseniz brownie'lerini tatmadan dönmeyin.

    Adres: Şirinyalı Mahallesi, İsmet Gökşen Caddesi, Çelik Sitesi Muratpaşa/Antalya

    Görseller: @yemeksanaticindir @macropuscoffee

    4- Dialogue Coffee and Kitchen

    Cemal Süreya'nın da dediği gibi kahvaltının mutlulukla kesinlikle bir ilgisi olmalı! Bu yüzden son öneri enfes bir deniz manzarasına karşı uzun uzun kahvaltı yapabileceğiniz Dialogue Coffee and Kitchen. Şehrin ortasında doğayla iç içe hissedeceğiniz bu huzurlu mekanın kahvaltısı kadar yemekleri de iddialı.

    Adres: Şirinyalı, 1537. Sk. No:10 Muratpaşa/Antalya

    Görseller: @dialoguelara

     


    Yorumlar (3)
    • Eskişehir için de yapabilir misin 🎈

      • Bursa içinde yapabilir misiniz? :))

        • Uğraştığınız ve emek verdiğiniz için içeriğe dislike atmıyorum fakat sitede date mekanı içeriği görmekten gına geldi:(

          Yorum Bırakın

          Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.