Mount & Blade 2 Yeni Güncelleme İle Mod Araçlarını Sunuyor

Mount & Blade 2 Yeni Güncelleme İle Mod Araçlarını Sunuyor
  • 3
    0
    0
    1
  • Mount and Blade 2: Bannerlord modları , oyunun Erken Erişim'de ilk kez piyasaya sürülmesinden bu yana ortalıkta dolaşıyor. Modlar evet, oyuncular uzun zamandır Bannerlord'u bir şekilde modifiye ediyorlardı, ancak bu yakın zamanda resmi mod araçları ile daha da kolay olacak.

    Taleworlds, resmi mod araçları paketinden yeni bir geliştirici güncelleme videosuyla neler bekleyebileceğimizi gösterdi ve tüm şekillerde kapsamlı görünüyor . Bunları görmek için yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz, ancak güncelleme Ağustos sonunda yayınlamdığında oyuncular bir arazi düzenleyicisine, sahne düzenleyicisine, atmosfer düzenleyicisine, mesh düzenleyicisine, malzeme düzenleyicisine erişebilir olacaklar. Aslında bu, temelde Unity gibi tam bir oyun motoru sadece kodlamaya gerek kalmayacak. Bunun anlamı, oyuncuların nihayetinde özel konumlar ve haritalar oluşturabilecekleridir; bu, önceki oyun Warband'i çok eğlenceli kılan genel dönüşüm modlarından bazılarını oluşturmanın ilk adımlarından biri olacak.

    Bununla birlikte modlama ile ilgilenmiyorsanız, videoda yine de sizin için heyecan verici bazı özellikler olabilir. Yeni araçların ötesinde, Taleworlds savaşmak için bazı harika iyileştirmeler yaptı. Örneğin; oyuncular artık bir mızrağı destekleyerek, yani yerinde tutarak yeterince yüksek bir hızda ona çarpan her şeyin hasar almasını sağlayacaklar. Bu mızrak duvarlarını etkili bir taktik haline getirebilir. AI oluşumu da görünüşte çok daha iyi, bu nedenle birimler farklı savaş alanı oluşumları arasında geçiş yaparken daha etkili ve gerçekçi davranacaklar.

    Bu güncelleme Ağustos ayının sonunda gelecek, bu yüzden biraz daha beklemeniz gerek.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.