İstanbul'un 5 Meşhur Tatlıcısı

İstanbul'un 5 Meşhur Tatlıcısı
  • 1
    1
    0
    0
  • 1) Suflör: Çeşit çeşit Sufle yemek için bir numaralı tercih Suflör olmalı! Menü çeşitliliğine bakınca insan ne tür sufle yiyeceğini şaşırıyor. Hem rahat konumu hem de tatlı mı tatlı dekarasyonu ile Suflör bir geleni bir daha getirmeye hazır. 

    Suflör'ün hem Kadıköy'de hem de Beşiktaşta olmak üzere iki şubesi bulunuyor.

    2) B Blok Akaretler: "#bildiğinizbütüncheesecakeleriunutun" derken asla bir abartma yapmıyorlar diyebilirim. Yediğim en hafif ve en kıvamlı tatlıları burada yedim. Hem tatlı mı tatlı ortamı hem de tadı damakta kalan 2 tatlısı ile B Blok Bakery mutlaka gidilmesi gereken bir mekan.

    3) Savoy Pastanesi: 70 yıldır hayatımızda olan Savoy Pastenesini yeni keşfettiğim için oldukça üzgünüm. Çeşit çeşit menüsüne saatlerce baktığım Savoy Pastanesi, tatlarına ek olarak şekersiz birçok ürünü bizlere sunuyor.

    Cihangir'de bulunan bu tarihi tatlıcıya en yakında zamanda uğramalısınız!

    4) Baylan: Kadıköy'ün sembolu haline gelen Baylan Pastanesini ne kadar anlatsam az diye düşünüyorum. İstanbul'un en eski pastanesi olan Baylan 1923 yılından beri hizmet veriyor. Baylan tiryakilerinin en sevdiği tatlı ise KUP GRİYE!

    Bu unutulmaz lezzeti kadıköye gidip denemenizi tavsiye ederim.

    5) İnci Pastanesi: İnci Pastanesiyle tanışmadan önce Profiterol benim için normal bir tatlıydı, taksim sokaklarında yürüyüp İnci Pastanesine vardığım zaman ilk olarak o küçük dükkan beni etkiledi daha sonra ise unutulmaz tadı ile İnci'nin göz bebeği Profiterol! Her insanın mutlaka bir kere gitmesi gereken bir mekan olan İnci Pastanesi sizi çikolataya doyurmak için var.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.