Emily Ratajkowski'nin Victoria Beckham'ın Stilinden Esinlendiği 16 Görünüm

Emily Ratajkowski'nin Victoria Beckham'ın Stilinden Esinlendiği 16 Görünüm
  • 4
    1
    0
    1
  • 1990'larda Spice Girls isimli tamamı kadınlardan oluşan bir müzik grubuyla hayatımıza giren Victoria Beckham ve sahne arkadaşları o yılların gençlik ikonları olarak ün kazanmıştı. İlerleyen yıllarda David Beckham ile evliliği, defile ve moda çekimlerinde yer alması ve ardından kendi markasını tanıtmasıyla da Victoria Beckham moda dünyasında kalıcı bir yer elde edip sonraki nesillere de ilham kaynağı olmaya devam etti. Son zamanlarda moda dünyasında adından sıkça söz ettiren bir başka isim de Emily Ratajkowski.

    Ratajkowksi resmen moda konusundaki ilham perisi olarak Victoria Beckham'ı seçmiş gibi görünüyor. Ünlü modelin Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf Victoria ve David Beckham çiftinin önceki yıllara ait birbiriyle uyumlu siyah kıyafetlerle kırmızı halıda çekilmiş bir pozuydu. Daha sonra bir hayran sayfası tarafından yaratılan fotoğrafta, Emily Ratajkowksi ve eşi Sebastian Bear-McClard'ın, Victoria ve David çiftinin pozuna oldukça benzer bir 90'lar sonu görünümü birleştirildi. Üstelik, bu fotoğraf bizzat "emrata" tarafından kişisel sayfasında paylaşıldı.

    Tabii ki bu Ratajkowski'nin Victoria Beckham'a benzetilmekten hoşnut olduğu ilk sefer değildi. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru, yine David ve Victoria Beckham'ın 1997 yılında havaalanında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, takipçilerinden Victoria Beckham'a gerçekten benzediğini onaylamalarını istedi. Anlaşılan o ki, ünlü modelin modern stilinin ardında yakın geçmişin ayak sesleri yankılanıyormuş.

    Bu iki büyüleyici kadının büyük boy takımlara olan aşkından tutun da, kırmızı elbisenin gücünü takdir etmelerine, 90'lar minimalist stilini kucaklamaya olan heveslerine kadar Emily Ratajkowski ve Victoria Beckham'ın, söz konusu giysi dolapları olunca pek çok ortak noktası bulunuyor. İster köpeğini gezdirmek için dışarı çıkmış olsun, ister kırmızı halı için özenle hazırlanmış... Ratajkowski, Beckham'ın kişisel tarzına olan hayranlığını farklı farklı durumlarda sayısız kez göstermiş oldu. Vogue İngiltere, model Emily Ratajkowski'nin Victoria Beckham'ın stilinden ilham aldığı 16 farklı görünümü bizler için derlemiş.

    1. Uzun Siyah Elbise

    2. Kot Pantolon ve Bot Kombosu

    3. Kasket ya da Fırıncı Çocuk Şapkası

    4. Uzun Beyaz Elbise

    5.Beyaz Mini Elbise

    6. Bej Ceket ve Dökümlü Siyah Pantolon

    7. Tulum

    8. Mini Siyah Elbise

    9. Uzun Kırmızı Elbise

    10. Şeffaf, Korseli Gece Elbisesi

    11. Askılı Siyah Üst

    12. Derin Yırtmaçlı Siyah Elbise

    13. Salaş Kesim

    14. İki Parça

    15. Beyaz Bikini Üstü

    16. Siyah Boğazlı Kazak ve Yüksek Bel Kot

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.