Star Wars, The Sims 4'e Geliyor!

Star Wars, The Sims 4'e Geliyor!
  • 4
    0
    0
    3
  • Simsler en son gelecek olan genişleme paketi Star Wars: Journey to Batuu ile çok uzak bir galakside macera dolu bir yaşam için banliyö konforunu terk ediyor olacaklar. Adından da anlaşılacağı gibi The Sims 4'ün en yeni genişleme güncellmesi oyuncuları galaksinin Outer Rim Bölgelerinin kenarındaki uzak bir karasal gezegen olan Batuu'ya gönderiyor. Burada Simsler, yemek yiyebilecekleri, alışveriş yapabilecekleri, Stormtroopers'tan kaçabilecekleri ve Millennium Falcon'u hayranlıkla izleyebilecekleri Black Spire Outpost'u (ayrıca Disney'in çeşitli yeni Star Wars tema parkı arazileri için) keşfedebiliyor olacaklar.

    Simler isterlerse Batuu'dayken Resistance ya da First Order'a bağlılıklarını taahhüt etmeleri gerekecek. Bir Sim'in Resistance veya First Order'da konumu yükseldikçe, rakip bir fraksiyona uyumlu diğer Sim'lerin onlara nasıl tepki vereceğini etkileyecek ve yeni bağlantılar açacaktır. EA, "Sim'inizin yaptığı seçime bağlı olarak, Vi Moradi'nin bir görevi yürüttüğünü, Rey'in ışın kılıcıyla pratik yaptığını, Kylo Ren'i veya Hondo Ohnaka'nın sabacc oyununda hile yaptığını görebilirler" dedi.

    Sims ayrıca seyahatlerinde kendi ışın kılıcı ve droidlerini inşa etmek için gerekli parçaları toplayabilecekler. Simler daha sonra ışın kılıcı eğitimi alabilir ve kondisyon becerilerini artırmak için maça çıkabilirler, droidler ise görevlerde yardımcımız olacaklar. Sim'ler Batuu'da kalıcı olarak yerleşemeyecek olsa da EA, maceralarını yeni dekorlar, ev tasarım öğeleri ve Black Spire Outpost'tan esinlenen tariflerle eve getirebileceklerini söylüyor. 

    Sims 4'ün Star Wars: Journey to Batuu genişletmesi, 8 Eylül'de PC, Mac, Xbox One ve PS4'e geliyor ve yaklaşık 17,99 £ olacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.