Eylül Ayında Gidilebilecek Sergiler

Eylül Ayında Gidilebilecek Sergiler
  • 4
    0
    0
    2
    • Mehşer: Meşher sergisi “Alexis Gritchenko - İstanbul Yılları” ile 1 Eylül itibariyle sanat severlerle buluşuyor. Heyecanla beklenen Mehşer ikinci sergisiyle İstiklal Caddesinde sizleri bekliyor! 1 Kasım 2020’ye kadar devam edecek sergi, Pazartesi hariç haftanın her günü 11:00-17:00 saatleri arasında görülebilir. 

    • Pera Müzesi: Pera Müzesi‘ndeki Bir Rüyanın İnşası: Arnavutluk Sanatında Toplumcu Gerçekçilik sergisi, Arnavut toplumsal gerçekçiliğine odaklanırken aynı zamanda Güncel Sanatta Minyatür sergisi ile minyatür sanatına farklı bir bakış açısıyla bakma fırsatında bulunacaksınız. Beyoğlunda bulunan Pera müzesi, pazartesi günleri kapalıdır.

     

    • Mixer: Mixer Karaköy 12 eylül'de ziyaretçilere birbirinden farklı iki sergi sunuyor. Bunlardan biri "Zorla Ayrılma", diğeri ise "Sebeb-i Ziyaret". Birbirinden farklı iki sergiyi 12 eylül sonrası Karaköyde ziyaret edebilirsiniz.

    • Ferda Art Platform: Ferda Art Platform yeni döneme çağdaş fotoğraf sanatçısı Murat Germen‘in sanatıyla birlikte kapılarını açıyor. Fakat Feyezan (Overflow) başlıklı sergide bir çok farklı eser yer alıyor. Ferda Art Platform, Murat Germe'nin sergisiyle Teşfikiye'de  10 Eylül – 10 Ekim arası sizlerle.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.