Zihninizi Açacak Podcast Önerileri

Zihninizi Açacak Podcast Önerileri
  • 8
    0
    0
    0
    • Kendine İyi Davran - Beyhan Budak

    Ünlü psikolog Beyhan Budak, Podcast serilerinde seanslarında gördüğü farklı insanların hikayelerini kısa kısa anlatarak birçok konuya değiniyor. Kendimizde ve çevremizde gördüğümüz farklı hastalıkları ve insanları bu Podcast serisinde rastlamamız mümkün. Ayrıca bazen madde madde, bazen ayrıntılı olarak sorunlarımızı nasıl kolay yoldan çözebileceğimize dair ip uçları veren bu programı çok seveceksiniz!

    • Trend Topic

    Trend Topic Türkiye ve dünyadan haberleri size ayrıntılı olarak aktaran bir podcast kanalı. Bu kanalda yaşanan her olaydan haberdar olurken aynı zamanda konulara farklı açılardan bakmayı öğrenebilirsiniz. Bu podcast serisinin her bölümünde gündeme ve yaşama dair notlar bulmak mümkün. Hayata dair her konuyu etraflıca öğrenmek isteyenleri 'Trend Topic' kanalına alalım!

    • Psikoloji Sohbetleri

    Psikoloji Sohbetleri kanalında psikolojinin ince detaylarından tutun en geniş kavramlarına kadar tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Ayrıca bu kanalda felsefe, müzik, edebiyat, sinema ve nörobilim gibi birçok farklı daldan beslenebilir ve ufkunuzu genişletebilirken aynı zamanda tüm bu dallara dair yeni fikirler edinebilirsiniz.

    • Film Koması

    Film Koması kanalına film izlemeden önce mutlaka göz atmalısınız! Bu kanalda hem sinema dünyasını ayrıntılı şekilde gözlemlerken hem de merak ettiğiniz neredeyse her filmin yorumlarını bulabilirsiniz. Eğlenceli anlatımları sizi güldürürken aynı zamanda ufkunuzu açmaya hazır!

    • Anlatsam Roman Olur

    Anlatsam Roman Olur kanalında güncel kültür-sanat konularından ayrıntılı bir şekilde haberdar olmak mümkün. Her bölümde farklı konukların yer aldığı bu seride geçmiş ve gelecek birleşiyor. Hem bugünün hem de dünün anlatıldığı serilerde aklınızdaki soruların cevabını alırken aynı zamanda şimdi ki kültür ve sanatı ayrıntılı bir şekilde öğrenmeniz mümkün!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.