Bir Amerikan Müzikali "hamilton"

Bir Amerikan Müzikali "hamilton"
  • 0
    0
    0
    0
  • Amerikanın kuruluş dönemini, devletin mali sisteminin kurucusu Alexander Hamilton'un hayatı üzerinden anlatan müzikal izleyicilerden tam not alıyor. 2020 yılında sinemaya uyarlanan müzikalin yönetmen koltuğunda Thomas Kail oturuyor. Filmin başollerinde Lin-Manuel Miranda, Phillipa Soo, Leslie Odom Jr. yer alıyor.

    Biyografi, tarih ve drama türündeki müzikal; korografi, sanat yönetmenliği ve sunduğu müzik ziyafetiyle izleyiciyi tam manasıyla doyuracak nitelikte. Günümüzde popülaritesi giderek artan rap akımana ayak uyduran film anlattığı hikayenin birçok kısmını rap müziği tadında sunuyor.

    Alexander Hamilton ve arkadaşlarının ateşli dönemlerinde gerçekleştirdikleri devrimin ardından kurulan Amerika'nın siyasi unsurları ile Hamilton'un özel hayatını konu edinen müzikal şehvet ve ihtiras girdabındaki insanoğlunun acizliğini gözler önüne seriyor. İhtiraslarına yenik düşen Aaron Burr, Hamilton'un da sonunu getiriyor.

    İMDB'nin en iyi 250 film listesine girmeyi başaran 2020 yapımı proje bu başarısıyla adından daha sık söz ettirecek gibi. Filmi izlerken ışığı kapatarak kendinizi bir tiyatro sahnesinin en önünde, sahnedeki oyuncuları alkışlarken bulabilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.